Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.379
- 3.037
- 1.748
Bunların tek amacı sanırım bize para harcatmak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gundur ne anlatiyorsun belli degilmEger ndiaye gercekten Galatasarayli ise bu mevzu soz konusu bile olmamali
Yok fb yi secerse zaten Gs li degildir , o zaman da gram uzulmem
@Sinan Bilgin rengo adam Senegalli @Mahir Kahveci (yi andirdin bana) ne Galatasaraylisindan bahsediyorsun? Money talks!
Ya simdi okuyunca bana da biraz ters geldi, kusura bakma oyle demek istemedim fakat hani senin isminin kisaltmasi var ya, onu kullanacaktim ama en son kullandigimda uyari yedim, o yuzden tum ismini kullandimNe demek istedin hocam anlamadım ?
Ya simdi okuyunca bana da biraz ters geldi, kusura bakma oyle demek istemedim fakat hani senin isminin kisaltmasi var ya, onu kullanacaktim ama en son kullandigimda uyari yedim, o yuzden tum ismini kullandimtekrar kusura bakma (a)
Yani MKBir şey olmaz ne kusuru; değil mi MK!
Böyle yönetimin allah belasını versin ne işe yarıyorlar bunlar fb 3 oyuncusunu arabistana 25.55 milyona satıyorlar bizimkiler de gomisi çerez parasına satıp akbabaya 4 milyon veriyorlar şimdi de ndiaye ne denir ki
Bolu'da para yok ama Arap kulüplerinde var fark bu bjk bile adam satabiliyor cine falanSana göre Bolu da 1 milyon vermiştir bunların kalecilerine.
Bolu'da para yok ama Arap kulüplerinde var fark bu bjk bile adam satabiliyor cine falan