Galatasaray ve Fenerbahçe, Deniz Türüç'ü Transfer Etmek İstiyor

Selahattin Yılmaz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
t
deniz_turuc_icin_ilk_gorusme_yapildi_h19687.webp

Galatasaray ve Fenerbahçe, Kayserispor'un yıldız futbolcusu Deniz Türüç'ü transfer listelerine ekledi.

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışı sürerken bir yandan da iki ezeli rakip transfer döneminde de rakip olmaya hazırlanıyor.

Star'ın haberine göre; Kayserispor'un yıldız futbolcusu Deniz Türüç, hem Galatasarayın hem de Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunuyor. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığı, Galatasaray'ın da önümüzdeki günlerde Kaysersipor Başkanı Erol Bedir ile masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kayserispor'un Deniz Türüç için 10 milyon euro istediği ve her iki takımında bu fiyata yaklaşamayacağı için 'takas+para' formülüne başvuracağı belirtildi.Deniz Türüç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ''Fatih Terim efsane bir teknik direktör. Onunla birlikte çalışmak benim için büyük bir gurur. Küçükken her zaman Fatih Terim’i izler, onu takip ederdim” ifadelerini kullanmıştı.

Deniz Türüç bu sezon Kayserispor formasıyla bu sezon 32 maçta 8 gol kaydetti ve 6 asist yaptı.

Goal

Fener ve biz zaten bayılırız kazıklanmaya.

sent via GSC

Başkanımız gereken çalımı atacaklar müsterih olunuz.

fft81_mf2346897.Jpeg

Deniz Türüçe vereceğin bonservis+menajer+yıllık maaş yerine riberye komisyonsuz-bonservissiz sadece yıllık maaş ver 2 seneden evladır. Garip değil mi resme uzaktan bakınca deniz türüçün maliyetinin ribery'den fazla olması :)

Vizyon hajrovic-ontiveiro almak değil drogba almak; tarık çamdalları transfer edip burak ile selçükün sözleşmesini uzatmak değil bunları kovmak eeeuyyyyy botokslu duyuyor musunnnn!!!!

İnşallah Kayserispor'un troll başkanının piyasa yapmak için yaptırdığı aslı astarı olmayan bir haberdir.

Şu anda Kayserispor taraftarı bile kendisini istemiyor. Mehmet Topuz vol2. kendisi. Sürekli kendisine top isteyen ve her yerden şut çekmeye çalışan biri.

Kumardan başka bir şey değil.

Yerli futbolcu ve 10 Milyon? Alay misiniz efendiler, o paraya denizi donunda saliyacak adamlar alirsin

Aziz başgana guveniyorum bu gibi transferlerde.

Geri
Üst Alt