Galatasaray ve GKN Kargo İş Birliğini Güçlendiriyor

Alabildiğimiz her yere sponsorluk almamıza olumlu bakıyorum
Hatta geçen haber çıkmıştı formaların yan tarafına +1 sponsor yazdırılabilecek diye
Oraya da bir sponsor alalım

1 şirketin de estetik bir logosu olsun.

Kaç para alınacağı KAP'a açıklanmadı acaba sponsor firma mı istedi açıklanmamasını? İlk sponsorlukta açıklanmamıştı çünkü.

Dursun Özbek: "Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Sosyal medyada yapılan kirli hesapların kafalarını karıştırmasına izin vermesinler. Bize inanmaya devam etsinler. Önümüze hangi engeller çıkarsa çıksın aşacağız. Birlik içerisinde başarıya ulaşacağız."

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın özünde, hiçbir bahaneye sığınmadan başarıya ulaşmak vardı. Bugün itibariyle Türk futbol tarihinin en pahalı kadrosunu kurduk."

1694085208008.png

Gökhan kargo 100-200k € ateslemisdir herhalde

Gündem dışı soru alınmayacakmış

Yalan habermiş. GK:N herhangi bir transfer sponsorluğu olmamış.
Belki forma sponsoru uzerinden para verdikleri icin oyle bir niyetleri de olmus olabilir arka planda. Direk oyuncuya maas olarak gozukmesede.

Başkan Vekilimiz Erden Timur, bu akşam gerçekleşecek antrenman öncesi Florya'da açıklamalarda bulunacak.

Erden Timur: ''Yakın zamanda basketbol şubemize de sponsorluklar gelecek. Ay sonuna kadar duyurular yapılabilir.''

Bitti.

Belki forma sponsoru uzerinden para verdikleri icin oyle bir niyetleri de olmus olabilir arka planda. Direk oyuncuya maas olarak gozukmesede.
Pek sanmıyorum. Biz transfer konusunda sponsorlukları oyuncuların imaj hakları üzerinden yapıyoruz. Bu sponsorluk Ndombele transferinden çok önce belli ve haberleri çıkmıştı.

Güzel güzel sponsor iyidir antrenman formasına, çorabına gerekirse boxera kadar sponsor alınsın para lazım :)

Geri
Üst Alt