Galatasaray ve Microsoft’tan Dev İşbirliği

Teknolojik alt yapıyı nerede, nasıl, niçin kullanıyoruz ? Bilen varsa açıklarmı ?

Cok guzel hamleler bunlar. Yonetim gercekten cok iyi calisiyor. Umarim 3-5 yil daha basganlik yapar unal basgan :)?

MİCROSOFT’LA İMZALAR ATILDI

Galatasaray, Microsoft ile işbirliği anlaşmasını dün imzaladı. Başkan Ünal Aysal burada yaptığı açıklamada, “Projenin bize sağlayacağı verimlilikle yılda yaklaşık 2 milyon dolarlık bir tasarruf öngörmekteyiz” dedi.

HERKES KAZANACAK

M.United, Chelsea gibi takımların standart bir bütçesi var. Stadında 50 bin koltuğu satmış sonra sıkıntıya girmiyor. Kombine sahibi isterse kartını başkasına satıyor. Ama bizim o koltuğu hep dolu tutmamız gerek. Otel odası gibi boş kaldığında biz zarardayız. Microsoft’un devreye girmesiyle şimdi bir sistem oluşturuyoruz. Maça gelemeyecek kombine kart sahibi internettenben şu maça gelemiyorum diye haber verecek ben onun biletini satacağım. O satıştan da kendisine yüzde 25 pay vereceğim. Ben de sattığım koltuğu tekrar 3′te bir fiyatına satıp ekstra para kazanacağım. Hem taraftar hem kulüp kazanacak hem de stat dolacak.

Kaynak: AMK

Microsoft’un devreye girmesiyle şimdi bir sistem oluşturuyoruz. Maça gelemeyecek kombine kart sahibi internettenben şu maça gelemiyorum diye haber verecek ben onun biletini satacağım. O satıştan da kendisine yüzde 25 pay vereceğim. Ben de sattığım koltuğu tekrar 3′te bir fiyatına satıp ekstra para kazanacağım. Hem taraftar hem kulüp kazanacak hem de stat dolacak.

ÇOK ZEKİCE.....

Geri
Üst Alt