Galatasaray ve Mustafa Cengiz PFDK'da

Sinan Bilgin

Cezalı
1542296577642.webp

Hukuk Müşavirliği'nce 15.11.2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.
GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 14.11.2018 tarihinde kulübün resmi internet sitesinden yapılan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

GALATASARAY A.Ş. Kulübü Başkanı MUSTAFA CENGİZ'in 14.11.2018 tarihinde kulübün resmi internet sitesinden yapılan ve 14.11.2018 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu toplantısında yaptığı "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Galatasaray derken? Takim mac oynamadi ki bu aralar...

Sportmenliğinize sokayım sizin yavşaklar birliği.

Adam uzayda demec verse yine sevk oluyor, bu sanirim sadece Turkiye de boyle isliyor. Adamlar kafaya takmis artik haftada 2-3 defa sevk ediyorlar.

Ben de TFF dekilerin analarını hastaneye sevk edeceğim az kaldı.

Bir Federasyon ilk defa bir takıma böyle alenen savaş açtı. Baltaları saklamayalım. İnceldiği yerden kopsun.

Bir Federasyon ilk defa bir takıma böyle alenen savaş açtı. Baltaları saklamayalım. İnceldiği yerden kopsun.

Bence gerçekten Galatasaray'ı düşman belleyip ondan bu hamleleri yaptılarsa çok büyük stratejik hata yaptılar.Bunları yaptıktan sonra bir de hakemlerle gelemezler o haklarını kaybettiler artık.Ben şampiyon olacağımızı düşünmeye başladım iyiden iyiye.

Bence gerçekten Galatasaray'ı düşman belleyip ondan bu hamleleri yaptılarsa çok büyük stratejik hata yaptılar.Bunları yaptıktan sonra bir de hakemlerle gelemezler o haklarını kaybettiler artık.Ben şampiyon olacağımızı düşünmeye başladım iyiden iyiye.
Bir tarafta çirkin tezahürata verilen ceza kaldırılıyor, diğer tarafta bize verilen cezalar ve yapılan sevkler. Bence ne yapmak istedikleri belli.

başka bir ülkenin ligine katılma şansımız yok mu yav

Bir yandan pes etmeyip savasa devam etmeli , bir yandan da hatalarimizi gorup ders cikarmaliyiz

aldılar bakandan gazı verip veriştiriyorlar. ben böyle bir şey daha evvel görmedm duymadım. bakalım kaç defa daha sevkedileceğiz. bu işin sonu nereye gidecek bakalım. şerefsizler.

Geri
Üst Alt