Galatasaray ve Mustafa Cengiz PFDK'da

Elbet bu devran bitecek o zaman o gücün arkasına saklananlar ne yapacak çok merak ediyorum?

Belliydi arkadaslar sevk olacagi , kahpece tokatlar , hayvanlara cevap vermeyiz tarzinda sozler soyledi , mutlaka sevk olacakti yani

Resmen siyasi bu iş alayınızın
...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu işin bence iki çözüm yolu var, ya yönetim bu kulübün gücünü ortaya koyacak ya da Fatih Terim bırakacak. Başka türlü durmayacakları belli.

Tff zaten bize düşmandı ince ince hep doğruyolardı yukarıdan destek de alınca bu sefer rahat rahat doğramaya başladılar.

Baskan konusmuyor hic yhaaaa diyenlere duyulur
Adam hicbirsey demeden 3 kere pfdkya sevkedildi ya cikip daha sert konusaydi kim bilir neler olurdu

Sorun başkan konuşmadan da sevk ve cezalar aldık. Adamlar hem bu zayıflığı hem de aldıkları desteği kullanıp şimdi ezmeye çalışıyorlar.

7 yılda 4 defa şampiyon olduk tükürür gibi kupa attınız defalarca.

Sene sonu her şeye rağmen yine suratınız beş karış o kupayı almazsak bize de yazıklar olsun.

Futbolcusu
Taraftarı
Hocası

Sahada son Damla’ya kadar mücadele edip o günü beklemeli.

Küfür edersek 3-4 maç ceza vermeyi de ihmal etmeyeceklerdir. Çok açık devlet talimatı ile iş yapılıyor.

Kibar bir dille yazmıyorum artık..

ANANIZI SEVECEĞİZ ANANIZI !!

ŞAMPİYON OLUP SİZİN GÖTÜNÜZÜ KOCAMAN YAPMAZSAK BİZE DE GALATASARAY DEMESİNLER

Her hikayenin sonunda olduğu gibi yine iyiler kazanacak, kötüler kaybedicek!!!

Baskanlarin cezalari onemsiz , aziz seneler boyu ceza aliyordu , teknik ekip de cok cok onemli degil , oyuncular almasin , tribunler almasin yeter

sonuc

s-200da9ee04167d3583a4de5ba3e3cac2c1f1e8a0.jpg

Yav neyi tartışıyorsunuz tabiiki sevkedecekler adamlara kahpe dedik.

Bu aspordakilerin "bazilari" gercekten serefsiz .. fb itidalli davraniyormus

Mahalle kabadayisi diyen sevk edilmezse tabi karsi taraf cevap verir

Galatasaray derken? ŞIKE yapmadigimiz icin Ligden dusurecekler herhalde

Tepkiyi taraftar vermeli ama hep eylem olarak tepkiler vermeli dava yüzünden hocanın tazminat olayı yüzünden hocaya kinleri vardı patlayacakti belliydi patladı

Geri
Üst Alt