Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.028
- 35.158
- 3.758
Bizi yani kulübü susturup sindirmek amaçları bunu yapana kadar ceza verecekler biat etmemizi istiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuvvetle muhtemel para cezası.başkanda bunun olacağını bilerek yaptı açıklamayı bence
kulübün sevki nelere neden olabilir peki @Sinan Bilgin
başkanda bunun olacağını bilerek yaptı açıklamayı bence
kulübün sevki nelere neden olabilir peki @Sinan Bilgin
Kulübün sevki de ne oluyor? Puan mı silecekler? Para cezasıysa sadakamız olsun! Sökmez bize 3-5 milyon ceza!
Kulup bir tuzel kisilik oldugu icin , tuzel kisiligin isledigi suclarin maddi tarafi kulube , mahrumiyet tarzi idari cezalar yonetimlere rucu edilir
OÇ TFF yazılı atkılar olacaksa destekliyorum bu düşünceyiŞüphesiz.
Aslında Yellow Friday gibi taraftar store çekilerek "kahpece" verilmiş bu cezayı taraftar ve kulübün birliğini gösterecek şekilde hep beraber ödeyelim. Sağlam gövde gösterisi olur!
OÇ TFF yazılı atkılar olacaksa destekliyorum bu düşünceyi
Mahir bey merhabalar efendim.Beşiktaş ne yaptıysa aynısı olacak işte. Ne yaptığını bilmiyorum. Ne eksik ne fazla! Tezahüratın küfürlerin edildiği dakika ve süre aynı olacak şekilde. İmkansız değil!
Tüpkafalı adama Galatasaray taraftarları tarafından birşey sokulma anını içeren 1 tişört yapmalıyızOÇ TFF yazılı atkılar olacaksa destekliyorum bu düşünceyi