- 5 Eylül 2014
- 84.202
- 69.890
- 4.393
Aslında kör olan sadece gözler değildir. Asıl kör olan görmek istemeyen beyinlerdirHiç ekmek parası peşinde koşarken görmedik seni dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında kör olan sadece gözler değildir. Asıl kör olan görmek istemeyen beyinlerdirHiç ekmek parası peşinde koşarken görmedik seni dostum
bira, sıvı ekmektir.Hiç ekmek parası peşinde koşarken görmedik seni dostum
bira, sıvı ekmektir.
dolayısıyla feramuz da ekmek parası peşinde koşmaktadır.
Puma'da forma başına bize kalan %50-60 civarı deniyor.8.5 falan doğruysa bu parayı onlara biz verelim de yakamızı salsınlar. Gidip triko ahmedde diktirsek kar marjımız 50 milyon olur senelik.
Geçen sene ortalama satılan ürün 800 bin ortalama döviz 38 civarında 70 milyon euroluk bir ciro var ortada.
1 formadan bize %20 kalsa totalde 14 milyon formadan 5 milyon da nakit desen düz 20 milyon kazanmış olursun.
20 milyon euro kendilerine nakit biz verelim de 800 bin forma üretip versinler bize.
Sanmıyorum %60 gibi bir otan olsa her yerde çarşaf çarşaf anlatılırdı. 2 milyon forma alın kimseye bağlı kalmadan osimheni alalım derlerdi. 1 milyon forma alın bankalar birliğinden çıkın derlerdi.Puma'da forma başına bize kalan %50-60 civarı deniyor.
Dedigi dogruymus, yuksek kar payi veriyorlar her forma satisindan. Diger firmalardan cok uzerindeymis.Sanmıyorum %60 gibi bir otan olsa her yerde çarşaf çarşaf anlatılırdı. 2 milyon forma alın kimseye bağlı kalmadan osimheni alalım derlerdi. 1 milyon forma alın bankalar birliğinden çıkın derlerdi.
Hiç böyle muhabbetleri duymadık işin özü.
Mümkünatı olduğunu da zannetmiyorum.
Açıklandı bunlar rts formalardan pay aliyoruz, ekibimize muthis bir para kalıyor.Sanmıyorum %60 gibi bir otan olsa her yerde çarşaf çarşaf anlatılırdı. 2 milyon forma alın kimseye bağlı kalmadan osimheni alalım derlerdi. 1 milyon forma alın bankalar birliğinden çıkın derlerdi.
Nasıl duymadık? 1 milyon forma kampanyası yapıldı. 1 milyon forma satışı ile 50 milyon euro+ kulübe kalacak diye haberler her yerdeydi. Sen görmemişsin herhalde.Sanmıyorum %60 gibi bir otan olsa her yerde çarşaf çarşaf anlatılırdı. 2 milyon forma alın kimseye bağlı kalmadan osimheni alalım derlerdi. 1 milyon forma alın bankalar birliğinden çıkın derlerdi.
dünyanın en güzel şeyidir aksini iddaa eden revizyonisttir oportünisttir menşeviktir
Allah ıslah etsindünyanın en güzel şeyidir aksini iddaa eden revizyonisttir oportünisttir menşeviktir
seninle aynı gemide değilimAllah ıslah etsin
alkol almayacagına söz ver servetimi vereyımseninle aynı gemide değilim
olmam dostum kaybol
Yok öyle bir muhabbet olmadı. 1 milyon forma alırsak bize ekstra 50 milyon euro verecekler denildi. Lansmanda sordular yönetici de çıkıp açıkladı böyle bir şey mümkün olabilir mi diye yalanladı.Nasıl duymadık? 1 milyon forma kampanyası yapıldı. 1 milyon forma satışı ile 50 milyon euro+ kulübe kalacak diye haberler her yerdeydi. Sen görmemişsin herhalde.
Ekstra 50 milyon yalan denildi. 1 milyon forma satışında 50 milyon euro forma satışından gelen pay ile kazanılıyor denildi. Nike'tan zaten dediğin oran alınıyordu Puma'dan çok daha fazla oranı olacağı o yüzden Puma'nın tercih edildiği haberleri çıktı her yerde.Yok öyle bir muhabbet olmadı. 1 milyon forma alırsak bize ekstra 50 milyon euro verecekler denildi. Lansmanda sordular yönetici de çıkıp açıkladı böyle bir şey mümkün olabilir mi diye yalanladı.
Bizim forma ortalamamız ne kadardı geçen sene 2900 liradan çıkmış ki herkes gidip futbolcu forması almadı sonuçta 1500 liralık taraftar forması da vardı. Bunun ortalaması 2300 diyerek hesaplayalım.
1 milyon formada 2.300.000.000 lira gelir elde edilir bunun içinde %20 kdv de var onu saymayalım hadi net gelir diyelim.
Şimdi euronun 2025 mart ayına kadar değeri ortalama 37.6602 sonrası 47
Hadi bunun da ortalamasını alalım 43 etsin. Hatta kur sabitlediler 37 üzerinden alıyoruz diyelim.
Puma dahil 1 milyon formayı euro 37 tl iken sattığımızı düşünelim.
2.3 milyar lirayı 37 'ye böldüğümüzde
62 milyon euro yapar zaten. 50 milyon euroyu puma kime nasıl veriyorlar ya. 1 milyon forma satsan da 50 milyon euro alamazsın. Forma ile birlikte yan puma ürünleriyle birlikte satıştan belki çıkarsın ancak 1 milyon forma sattın diye 50 milyon al sana güzel kardeşim demezler. Diyemezler.
%50 kazanıyor olsak burada kazancın 31 milyon euro eder.
%30 civarına kadar okeyim ancak %60 uçuk bir oran
Galatasaray Mağazacılık AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sarıöz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada yanlış yorumlar yapılıyor. 'Bir milyon forma satarsak bize bonus ödenecek' gibi bir şey söylemedik. 1 milyon forma satabilirsek hesaplarımıza göre 40-50 milyon Euro gelir elde edeceğiz. Amacımız bu geliri elde edebilmek" ifadelerini kullandı.
Nasıl inandırayım seni? Direk Store'dan sorumlu kişinin söylediği bu. Haberlerde hep bu şekilde çıktı aksi haber çıkmadı ki. @Alper Altun da benim hatırladığım gibi hatırlıyor. Sözleşmeye erişme şansımız yok ki onu koyayım buraya net bilelim.Hasan bilmediğimiz bir forma gelir rakamları mı var da 1 milyon formaya 50 milyon euro verecekler.
Zaten lafın arasındaki 40-50 muhabbetinde her zaman ikincisi şişirmedir.
Bahsedilen 1 milyondan gelen gelir mevzusu hesaplaması tahminlerime göre
Tüm formaların 3 bin liradan satılacağı projeksiyonu çizilerek yapılan bir ortalama hesaplama
3bin lira 1 milyon forma 3 milyar lira yapar. Yapılan hesaplama da muhtemelen yaz dönemi kur 35 lirayken yapılan bir hesaplama ile olduğunu düşünüyorum.
Aşağı yukarı o döneme göre 85 milyon euro yapar toplam satış.
Ner oranı görmeden bu konuda emin olamam. Genel olarak eski anlaşmalara göre bakınca bir kulüp için kardan %35 de iyi oran olur bence inşallah böyle bir oran mümkündür de alıyoruzdur.
Anlaşmaya göre
"Sabit ödeme, sportif başarıya dayalı oluşturulmuş olan prim ve ödül sistemine uygun olarak prim ödemesi ve bunların dışında ayrıca Puma tarafından satışı yapılacak olan Şirketimiz Lisanslı ürünleri üzerinden hesaplanacak tutarda telif ödemesi yapacaktır" şeklinde bir açıklam var kazanılan tüm gelir formadan değil tüm puma markalı ürünlerden de olabilir.
Adam gibi oranları açıklasınlar da bu buhran kalksın. Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değiyor mu görelim.
Bence satışlardan ziyade forma sponsorumuz diye alınacak reklam bedelini ben her zaman önemserim bu arada. Göğüs reklamı 15 veriyorsa sende 15 vereceksin.
Manuya forma sattın diye değil markanın pazarlamasını yaptın diye 90 milyon pound veriyorsan bize de bir zahmet göğüs sponsoru kadar almamız lazım.
8i falan ben kabul etmiyorum ali adidastan 10 alıyordu ilk geldiğinde.