Galatasaray ve Trabzonspor'dan Dev Takas!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
1344768_794129303b2194b4493b553da169638d_640x640.jpg

Jan Durica’nın yanına tecrübeli bir isim arayan Trabzonspor'a G.Saray’dan sürpriz bir teklif geldi.

Mehmet Ekici’de mutlu sona ulaşamayan Aslan, bu kez Muhammet Demir için Trabzon’un kapısını çaldı. Yönetim ise bu teklife “Chedjou artı 1 milyon Euro verin, karşılığında Muhammet’i alın” karşılığını verdi.

G.Saray’ın Trabzon’un Muhammet’e karşılık yaptığı teklifi değerlendirmeye aldığı ve düşünmek için süre istediği ifade edildi. G.Antep’in de eski oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtilirken; Trabzon G.Saray’dan gelecek cevaba göre harekete edecek.

Habertürk

Saçmalık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lol.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammede sonuna kadar hayir , ama chedjou dan kurtulmak icin ona bile evet . hic degilse muhammedin faydasi olmaz ama chedjou nun zararindan kurtuluruz

chedjou da ayni semih gibi , mumkunse selcuk gibi , hamit gibi bunyeden kesilip atilmasi gerekenlerden

chedjou'nun üzerine 4.5m euro verebiliriz ama paranızı ne zaman alırsınız allah bilir.

bende dünden beri düsünüyordum piyasada hem müzmin sakat hem çöp forvet kim vardı diye bravo levente şıp diye buluvermiş

O taraftarada yazıklar olsun halen daha Dursun'u istifaya çağırmıyor floryayı basmıyor

-Tapatalk-

Florya basmak nasil bir tabir Emrah ya , bari sen yapma , taraftara boyle rol bicilir mi , eskiya mi bunlar

Chedjou + 1 Milyon mu ?

Muhammet sizde kalsın , 3 Milyon verdiniz nereden baksan , siz 2 Milyon verin biz Chedjou'yu yollarız direk Köksal Baba'nın yanına.

6m avro ödediğimiz stoperin yanında bir de 1m avro mi ödeyeceğiz

LOL

Muhammed kim lan.

Kurnazlara bak, asıl onların bize para vermesi lazım o kronik sakat herifi almamız için.

Onur dışında Trabzon dan 2 oyuncu bize yarayabilir, gerişi tırt..
Okay yada Yusuf E. bizde olmasını isterdim.
Takas olacaksa bu oyuncular için olmalı..

Onur dışında Trabzon dan 2 oyuncu bize yarayabilir, gerişi tırt..
Okay yada Yusuf E. bizde olmasını isterdim.
Takas olacaksa bu oyuncular için olmalı..
O saydıkların adamlar dahil hiç biri bizde ilk 11 oynayacak adam değil.

Geri
Üst Alt