Galatasaray ve Trabzonspor'dan Dev Takas!

Önce Cavanda, Şimdi Muhammed. Şenol Güneş Arena değil Dursun Özbek Arena olmalı o stad.

İtalyada olsa taraftar çoktan Dursun'u indirmişti. İlk senesi hadi tecrübesizlik vs. diye bahaneler uydurdu ama artık ben bir ajan falan olduğunu düşünüyorum.

Otel sahibi olacak kadar bir şeyler başarmış birinin bu kadar kötü yönetmemesi lazım. Kendisi bir ajan başka birşey bulamıyorum.

Katılıyorum ama takas olacaksa bunlarla olsun diye yazdım. Yaşları genç, gelişime açık oyuncular. Katkı saglarlar.

Bu dediginin bizde gerceklesme ihtimali yok, bize hazir oyuncular lazim. Bizde oyuncu gelismiyor, bunu artik malesef kabullenmemiz lazim.

Bruma bizdeyken herkes cöp diyordu satilsin diyordu vs, cocuk 1 sene Ispanyada vasat bir takima gitti ve geri döndükten sonra cocugun degisimi muazzam oldu.

Bu yüzden genc oyuncu aldik mi direkt yurt disina yollamaliyiz, onlarca kulüp var bu is icin bicilmis kaftan olan. Mesela Belcika ve Hollanda takimlari gencler icin muazzam ülkeler gelismek adina. Bizim kulüpte gelismiyorlar malesef. Eh bu oyunculari ileri tasiyacak sistemi kuramayacagimiza göre en iyisi hep disari kiralamak, pisip geri dönerler en azindan. Sistemi kuramadigimizdan degil, aslinda biraz ugrassan pek zor birsey degil ama bizim ülkede insanlarda sabir yok, hersey aninda olacak.

Cavanda fiyatı istemek lazım.

Şaka heralde. Umarım şakadır. Yusufu verseler eyvallahda o sakat oğlu sakatı napıcaz lan biz.

Geri
Üst Alt