Ocakta Afrika kupasıda varmış.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim herifin tavrından anladığım ŞL'ye kalmış olsak ve ilk 8 yapsak dahi bizde kalıcılığı olmayacak,Avrupa kupaları ile alakası yok konunun.Napoli'den kaçmaya bize geliyor işte,ilk büyük teklife de ayrılacak yani bariz ortada buaralık sonunda avrupa liginde durumumuza göre kendi isteğiyle kalır ya da gider. osimhen'i kiralık getirip türkiye ligiyle ikna edebileceğini düşünmek komik olur. bi zahmet hoca da hoca olsun da ölü mourinho'nun finalde hakemi koridorlarda kovaladığı organizasyonda, şl takımları da artık işine karışmazken bam güm top oynatıp favorilerden biri olarak takımını ocak'a çıkarsın avrupa'da. istanbul'a reklam çekimine getiremeyeceğin herifi euroleague takımları gibi avrupa hedefin için kiralamışsın. fazlasını kurcalayıp can sıkmaya lüzum yok. iş gol atmaksa geçen yıl icardi tek başına, tek bacağıyla da konya'da aldı sana liginin şampiyonluğunu.
Benim herifin tavrından anladığım ŞL'ye kalmış olsak ve ilk 8 yapsak dahi bizde kalıcılığı olmayacak,Avrupa kupaları ile alakası yok konunun.Napoli'den kaçmaya bize geliyor işte,ilk büyük teklife de ayrılacak yani bariz ortada bu
Benim herifin tavrından anladığım ŞL'ye kalmış olsak ve ilk 8 yapsak dahi bizde kalıcılığı olmayacak,Avrupa kupaları ile alakası yok konunun.Napoli'den kaçmaya bize geliyor işte,ilk büyük teklife de ayrılacak yani bariz ortada bu