Tier 1 - Galatasaray, Victor Osimhen Transferini Bitirdi - Sayfa 18 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tier 1 Galatasaray, Victor Osimhen Transferini Bitirdi

Allahiniz varsa su transferi süsleyin orta sahayla falan ucsun takim artik. İyi oyun ve avrupada basari istiyoru

aralık sonunda avrupa liginde durumumuza göre kendi isteğiyle kalır ya da gider. osimhen'i kiralık getirip türkiye ligiyle ikna edebileceğini düşünmek komik olur. bi zahmet hoca da hoca olsun da ölü mourinho'nun finalde hakemi koridorlarda kovaladığı organizasyonda, şl takımları da artık işine karışmazken bam güm top oynatıp favorilerden biri olarak takımını ocak'a çıkarsın avrupa'da. istanbul'a reklam çekimine getiremeyeceğin herifi euroleague takımları gibi avrupa hedefin için kiralamışsın. fazlasını kurcalayıp can sıkmaya lüzum yok. iş tr ligi almaksa geçen yıl icardi tek başına, tek bacağıyla da konya'da aldı sana dandirik liginin şampiyonluğunu.

aralık sonunda avrupa liginde durumumuza göre kendi isteğiyle kalır ya da gider. osimhen'i kiralık getirip türkiye ligiyle ikna edebileceğini düşünmek komik olur. bi zahmet hoca da hoca olsun da ölü mourinho'nun finalde hakemi koridorlarda kovaladığı organizasyonda, şl takımları da artık işine karışmazken bam güm top oynatıp favorilerden biri olarak takımını ocak'a çıkarsın avrupa'da. istanbul'a reklam çekimine getiremeyeceğin herifi euroleague takımları gibi avrupa hedefin için kiralamışsın. fazlasını kurcalayıp can sıkmaya lüzum yok. iş gol atmaksa geçen yıl icardi tek başına, tek bacağıyla da konya'da aldı sana liginin şampiyonluğunu.
Benim herifin tavrından anladığım ŞL'ye kalmış olsak ve ilk 8 yapsak dahi bizde kalıcılığı olmayacak,Avrupa kupaları ile alakası yok konunun.Napoli'den kaçmaya bize geliyor işte,ilk büyük teklife de ayrılacak yani bariz ortada bu

Benim herifin tavrından anladığım ŞL'ye kalmış olsak ve ilk 8 yapsak dahi bizde kalıcılığı olmayacak,Avrupa kupaları ile alakası yok konunun.Napoli'den kaçmaya bize geliyor işte,ilk büyük teklife de ayrılacak yani bariz ortada bu

Yaw zaten bu herif ciddi bunalımda olmasa bize gelme ihtimali 0 bile değil..Bugün Roma-lazio yarı parayı ödeyince bile bizi tercih etmiyor topçular bu herif beni alın dese heralde 2-3 takım hariç tüm kulupler 1 sene kiralamak ister..

şl'ye kalmış olsak ve ilk 8'e yürüsek kesin kalırdı. adam top oynamaya, kendini yeniden değerli hale getirmeye geliyor, şu an için galatasaray ve avrupa liginden daha değerli bi basamak bulamamış ki bizim teklifi kabul etmiş. büyük teklifi alabileceği bi senaryo için bizde acayip bi performans göstermesi gerek, onu da yapıyosa öpüp başımıza koyarız ancak yapacak bişey yok.

Çok iyi transfer tabi ama başka yerler ekaik kaldı yine eksik fazla. Bir de bunları şampiyonlar ligine girebilip yapmak lazımdı.

Üst Alt