Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.407
- 14.037
- 1.728
Senin 2 forvetin ligin rahat Top 5 ine girerken, niye gidip 11 milyon net maasli adam aliyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artık yavBilmem kaç haftadır oynamayan Osimenheni Okan hocam en az 5 hafta sonra hazır hale geitrecektir!
Dünyanın Top 5'ine rahat giren adam bulduğumuz için.Senin 2 forvetin ligin rahat Top 5 ine girerken, niye gidip 11 milyon net maasli adam aliyoruz?
Ali Koç kalp krizi geçirir.Uçaktan Erden Timur iniyor mu bir de. Sabah Dursun'la barıştılar haberi çıktı saatler sonra Osimhen düştü. Gardi twit attı falan.
Tesadüf diyelim.
Oyuncu değil Hoca degil sirtimda taşırım çekmek dehlemek bir şeyler bulmak .GS batirma misyonu devam ediyor
Ben de bu moddayim.Yav ne osimhen i arkadaş
Türkiye Ligi'nde ne işi var delirdiniz mi
Şakanın da bir raconu olur ha
Buna Osimhen transferinden daha çok sevinebilirimUçaktan Erden Timur iniyor mu bir de. Sabah Dursun'la barıştılar haberi çıktı saatler sonra Osimhen düştü. Gardi twit attı falan.
Tesadüf diyelim.
ALDIK ?Ben de bu moddayim.
Bu arkadas'i nasil aldik tam anlamiyorum.
Insallah rakiplerin sosyal medya oyunu degildir.
Muhtesem ve normal sartlarda ulasilmaz topcu bizim icin.
Oyuncu değil Hoca degil sirtimda taşırım çekmek dehlemek bir şeyler bulmak .
Alışkınım sonunda böyle cevaplara ..Kardesim senin zeka sorunun falan mi var? Öyle sorunun varsa özelden mesaj at. Ben ögrenme engelli cocuklarla calisiyorum. Sanada yardimci olabilirim belki
Benim mesajla seninkini alakasi neydi? Luzumsuz yere alintilama adami ve git sag sola tamam yaz.Alışkınım sonunda böyle cevaplara ..
Bir yıl kiralik vizyon transferi gözüyle bakıyorum. Mantık aranacak en son yer burası ona baktığında. Sırf bir şey bulmak için herkesin alaya alınabileceği oyuncu ya da hoca olduğunda emeklerinin yok sayılabilecegiBenim mesajla seninkini alakasi neydi? Luzumsuz yere alintilama adami ve git sag sola tamam yaz.
Iki tane iyi forvetin varken brüt 20 milyona yakin masrafli adam almak mantikli degil. Hele CL'de bile degilsen. Böyle hamle yapiyorsan son dakika Icardiyi 30-40 milyon gibi rakama Araplara satmis olmalisin.