Tier 1 Galatasaray, Victor Osimhen Transferini Bitirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin 2 forvetin ligin rahat Top 5 ine girerken, niye gidip 11 milyon net maasli adam aliyoruz?

Bu transfere değil Osimhen İstanbul’a inince, sözleşme imzalanınca ancak inanırım.

Kimse kusura bakmasın ben İbra vakasını unutmadım. Ne tesadüf ki başkan aynı başkan.

Yav ne osimhen i arkadaş
Türkiye Ligi'nde ne işi var delirdiniz mi
Şakanın da bir raconu olur ha

cb944c946a9e19db056da1ef52201e82.jpg

Alışkınım sonunda böyle cevaplara ..
Benim mesajla seninkini alakasi neydi? Luzumsuz yere alintilama adami ve git sag sola tamam yaz.

Iki tane iyi forvetin varken brüt 20 milyona yakin masrafli adam almak mantikli degil. Hele CL'de bile degilsen. Böyle hamle yapiyorsan son dakika Icardiyi 30-40 milyon gibi rakama Araplara satmis olmalisin.

kanat orta saha ve sol bek alsalar keske. Icardi ve Bats gayet yeterli

Benim mesajla seninkini alakasi neydi? Luzumsuz yere alintilama adami ve git sag sola tamam yaz.

Iki tane iyi forvetin varken brüt 20 milyona yakin masrafli adam almak mantikli degil. Hele CL'de bile degilsen. Böyle hamle yapiyorsan son dakika Icardiyi 30-40 milyon gibi rakama Araplara satmis olmalisin.
Bir yıl kiralik vizyon transferi gözüyle bakıyorum. Mantık aranacak en son yer burası ona baktığında. Sırf bir şey bulmak için herkesin alaya alınabileceği oyuncu ya da hoca olduğunda emeklerinin yok sayılabilecegi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt