Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Zeren gelecek sezon büyük para harcayacak, hatta cl için wild card bile aldılar. zeren diye küçümsemenin anlamı yok, vakıfbank, ecza, fener kadar para harcayacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadın Voleybol'da bir hedef koyulacaksa Boskovic, Haak gibi bir süper star alınması şart.
Eczacı'ya ne oluyor hocam sen iyi takip ediyorsun voleybolu. Boskovic'i de Vakıf almış diyorlar.En çok istediğim isimlerden biriydi yazık olmuş doğruysa.
Garip bir transfer. Ama Eczacıda miadını doldurmuş ve sıradanlaşmıştı. Bu sporun en üst seviye 2-3 sporcusundan biri olarak görülüyor Boskoviç. Vakıfa gitmesi Fener'in anormal yatırım hırsıyla kurduğu kadroya karşı iyi olur. Futbolda başarısız oldukça Basketbol ve Voleybol'a daha büyük hırsla sarılıyorlar senelerdir. Rekabeti ortadan kaldırmaya çalışıyorlar ama Vakıf yine iyi duruyor karşılarında.Eczacı'ya ne oluyor hocam sen iyi takip ediyorsun voleybolu. Boskovic'i de Vakıf almış diyorlar.
Naz yedek için alınıyor. Aslıhan Eczacıbaşı'na gidecek diye biliyorum.Ne diyorsun bu transfere? Bongaerts varken gereksiz değil mi? Bunun yerine Boskovic tarzında güçlü bir bitirici daha iyi olmaz mıydı?
Pasör yedeği için olumlu bir ekleme. Aslıhan da potansiyelli bir pasör deniyordu ama çok az süre aldı. Gidecek muhtemelen. Naz Bongaerts'ı da dinlendirir bol bol.Ne diyorsun bu transfere? Bongaerts varken gereksiz değil mi? Bunun yerine Boskovic tarzında güçlü bir bitirici daha iyi olmaz mıydı?
"Olumlu bir ekleme" yazmak Naz Aydemir transferine heyecanlanmak oluyormuş. @Hasan BekirNaz aydemir'in neyine heyecan yaptınız yahu. Bizim en büyük sıkıntımız smaçör tarafında top öldüren oyuncu ile çapraz. Bu iki mevkiye tatmin edecek oyuncu alınmazsa sezon yine hiç olacaktır.

Voleybolu pek bilmem ben ama Bjk bir oyuncu transfer etmiş gelecek sezon için onlardan alırsak çok heyecanlanırım."Olumlu bir ekleme" yazmak Naz Aydemir transferine heyecanlanmak oluyormuş. @Hasan Bekir
Çok heyecanlandım. İlk fırsatta kombinemi yenileyeceğim bu haberle.![]()