Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Orta olarakta Danesi ya da Fahr alsak keşke. Maja Aleksic istiyordum aslında ama Zeren kaptı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
egonu anlaşmaya yakın demişler ama, yalan haber mi yoksaEgonu da yanında gelseydi yenerdik de Ale ve Kaja nasıl performans verecek bilemiyorum şimdiden. Biz biraz futboldaki Bodo gibi sistem takımıydık bu sezon. Kalitemiz yetmedi şampiyonluğa.
Anca seneye olur oegonu anlaşmaya yakın demişler ama, yalan haber mi yoksa
Ya danesi ya kurtagic gelsin. Paraya kiysinlarOrta olarakta Danesi ya da Fahr alsak keşke. Maja Aleksic istiyordum aslında ama Zeren kaptı...
Kaja Gronelna'yı açıkladı kulüp. Alexia ve Kaja Grobelna 2 Pasör Çaprazı. Rotasyondaki maksimum sayı da bu. Seneye artık.egonu anlaşmaya yakın demişler ama, yalan haber mi yoksa
Kurtagic de iyi ama ben Sarah Fahr derim şayet Danesi olmuyorsa. Sarah Fahr daki atletizm hiç kimsede yok.Ya danesi ya kurtagic gelsin. Paraya kiysinlar

Keşke Danesi olsa da ihtimal dahi vermiyorum Kudiess ya da Martinez olabilir Kudiess daha iyi bence.
Ne olur ne olmaz diyerek Ali Lukunku gözüyle bakalım.Daha çok Sane'nin gelmesi gibi. Osimhen'in karşılığı Egonu olur.
O geçen sezon vardı bizde. Daniella Cuttino. Tam LukunkuNe olur ne olmaz diyerek Ali Lukunku gözüyle bakalım.
Niye vermiyorsun ki. Dünyada voleybola Türkler kadar para yatıran yoktur muhtemelen. Bu sporun bütçesel olarak bir üst limiti vardır normalde ama bizim şirket takımları ciddi paralar koyarak (vergi indirimi muhabbetine) sporun genel bütçe anlayışını kırdı. Ne olursa olsun Vakıf ve Eczacı altyapıdan oyuncu basıyor bu spora. Fenerde o da yok. Tamamen boş beleş piyasa yükseltiyorlar senelerdir. Bir şey kazandıkları da yok. Fenerle denk olacağız diye Vakıfla Eczacı da bütçeleri çıkarınca her oyuncu gelmeye başlamış gibi gözüküyor.Keşke Danesi olsa da ihtimal dahi vermiyorum Kudiess ya da Martinez olabilir Kudiess daha iyi bence.
Brezilyalılar da uyum sorunu oluyor biraz ama bizim taraftarı görürse alisirListedeki tüm ortalar Timmermann'dan 5 gömlek iyi kim gelse yukarı çeker takımı. Avrupa'da oynayanlara bonservis vermek lazım o sebeple zor Kudiess Brezilya'da oynuyor almak daha kolay olabilir.
Sylla'nın Lavarini ile sıkıntısı vardı fırsat oldu Danesi'de öyle bir şey yok niye versinler olursa seneye olur bence.Niye vermiyorsun ki. Dünyada voleybola Türkler kadar para yatıran yoktur muhtemelen. Bu sporun bütçesel olarak bir üst limiti vardır normalde ama bizim şirket takımları ciddi paralar koyarak (vergi indirimi muhabbetine) sporun genel bütçe anlayışını kırdı. Ne olursa olsun Vakıf ve Eczacı altyapıdan oyuncu basıyor bu spora. Fenerde o da yok. Tamamen boş beleş piyasa yükseltiyorlar senelerdir. Bir şey kazandıkları da yok. Fenerle denk olacağız diye Vakıfla Eczacı da bütçeleri çıkarınca her oyuncu gelmeye başlamış gibi gözüküyor.
Süreci ben böyle okudum en azından.
İtalya koçu Velasco'nun ekibindeki Barbolini bizde. İtalya'dan çok daha yüksek paralar verildiğinden kimse gelmez demem ben. Para konuşur.Sylla'nın Lavarini ile sıkıntısı vardı fırsat oldu Danesi'de öyle bir şey yok niye versinler olursa seneye olur bence.