Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri

Smaçör arkada, PÇ önde oynuyor. PÇ skor yükünü, smaçör de savunma yükünü çeker. Power Smaçörler skor da üretiyor Sylla, İlkin gibi ama asıl olayları arkada.

Smaçör / Manşet + Skor
PÇ / Skor + Blok

Pasör Çaprazı = Osimhen
Smaçör = Davinson Sanchez

Evet bir de Grobelna'yı aldık.

o zaman fb ve vakıf osimhen ve isak ile oynarken, biz bogdan stancu ile oynuyoruz gibi anladığım. :d

biz niye almıyoruz böyle birini? para mı? proje mi? para ise, ne kadar olabilir ki?

Yuanyuan ocakta gelecek. Ocağa kadar timmerman oynayacak

Smaçör arkada, PÇ önde oynuyor. PÇ skor yükünü, smaçör de savunma yükünü çeker. Power Smaçörler skor da üretiyor Sylla, İlkin gibi ama asıl olayları arkada.

Smaçör / Manşet + Skor
PÇ / Skor + Blok

Pasör Çaprazı = Osimhen
Smaçör = Davinson Sanchez
hazır bu kadar konuşmuşken, orta oyuncu ve libero ne işe yarar? libero neden farklı forma giyer, (o libero mu onu da bilmiyom da), pasör mü yoksa?

ben orta oyuncu kavramını stoper gibi zannediyordum hep. :d meğerse smaçörmüş o.

hazır bu kadar konuşmuşken, orta oyuncu ve libero ne işe yarar? libero neden farklı forma giyer, (o libero mu onu da bilmiyom da), pasör mü yoksa?

ben orta oyuncu kavramını stoper gibi zannediyordum hep. :d meğerse smaçörmüş o.
Libero kaleci. Smacor de bence kanat oyuncusu savunma yapmayı sevende vardır skorer de. Orta da direk stoper.

o zaman fb ve vakıf osimhen ve isak ile oynarken, biz bogdan stancu ile oynuyoruz gibi anladığım. :d

biz niye almıyoruz böyle birini? para mı? proje mi? para ise, ne kadar olabilir ki?
4-5 elit çapraz var hepsi her sene final four oynuyor sen birini çekip alırsan sen oynarsın.

Boskovic
Haak
Vargas
Egonu
Antropova

Liste bu üstteki üçlüyü zor alırsın ama son ikinin her yaz transfer haberi çıkıyor tepeye oynamak istiyorsan al getir birini.

veleybolda masadayız

Geri
Üst Alt