Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri

Myriam Sylla benim en çok istediğim isim. Çakması Fener'de oynuyor.

Seneye final oynayacak bir takım kurulur mu? Pek sanmiyorum

Genelde böyle under-dog geçen sezonların ardından hep daha pahalı ama kötü kadrolar kurulur.

Planlama yapılırken olanlar bozulup bütçe arttırıp pahalı ama daha az işlevsel isimlere gidilmemeli.

Yıldız getirebiliryorsalar tabi getirsinler ama takımların eksiklerini unutup eldeki olanı dağıtırsan seneye yine 5-8 play-off yaparsın bu sene final yaptığın yerde.

Bizim başarı kovaladığımız örneklemde ciddi şans lazım. Bütçeyi 2.5 katına çıkarmak da bir şey değiştirmez. Çünkü şansı satın almak istiyorsan 10 katını vermen lazım Fenerbahçe, Vakıfbank, Anadolu Efes vb.

Onun içinde arkanda ya banka, ya devlet ya da özel sermayeden bir zengin grup olacak. O da bizim düzende bize ters.

Bu işi de yapabilecek tek kişi Erden Timur. Onu da harcadı bu yönetim.

Parası neyse Li Ying Ying'i ni falan Çin'den alıp getirsinler madem Sylla'yı alamadılar. Çapraz olarakta Drews bile çok iyi olabilir. Bizim sisteme de aşırı uyar, çok hızlı ve kolu sert bir oyuncu.

Yav bütçe 2.5 katına çıktı diyorlar timmermanla devam edip lukasik filan alıyorlar. Ben böyle garip bir yönetim görmedim. Alexia ile as olarak devam edecekler. Yani olayın parayla ilgisi olmadığını anliyoruz . Başımızdakiler capsiz

Yav bütçe 2.5 katına çıktı diyorlar timmermanla devam edip lukasik filan alıyorlar. Ben böyle garip bir yönetim görmedim. Alexia ile as olarak devam edecekler. Yani olayın parayla ilgisi olmadığını anliyoruz . Başımızdakiler capsiz
Alexia'yı 1. Pç olarak tutmakSKANDAL!! Kepazelik! İşbilmezlik!!! Alexia'ya versen nu takimi kendini yedek yapar Egonu, van ryk falan kovalar kız 😅

Adı geçenlerden hiçbir halt olmaz bütçe haberi yaptırıyorsan Sylla, Ying, Carol vs. bunları getireceksin ki tutarlı olsun.

Geri
Üst Alt