Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri

Yav bütçe 2.5 katına çıktı diyorlar timmermanla devam edip lukasik filan alıyorlar. Ben böyle garip bir yönetim görmedim. Alexia ile as olarak devam edecekler. Yani olayın parayla ilgisi olmadığını anliyoruz . Başımızdakiler capsiz
Bütçe artmadan önce yapılan hamleler onlar şimdi yıldız bir smaçör ve orta oyuncu alacaklar.

Gitmişler birde 2 yıllık imzalamışlar 30 yaşında düşüşe geçenle.

Kadın voleybolda kurumlarla bas edemeyiz, erkeklere yatırım yapsak sampiyonluk gelir hiç mi kafaları basmıyor.

Harbiden bunlar alexiayi as düşünüyorlar. Nerden torpili var bunun acaba. Bu gelisecekte biz gorecez

Mehmet Cibara:

Li Yingying transferini 30 Nisan'a kadar, bu ay içinde bitiremezsek Brezilya'da oynayan bir yıldızı getireceğiz. Li Yingying transferi bitse bile belki ikisini de alacağız. Biz seneye için gerçekten killer spikerlar alarak şampiyonluğa oynamak istiyoruz.

🗞️ Arma Sports

Mehmet Cibara:

Li Yingying transferini 30 Nisan'a kadar, bu ay içinde bitiremezsek Brezilya'da oynayan bir yıldızı getireceğiz. Li Yingying transferi bitse bile belki ikisini de alacağız. Biz seneye için gerçekten killer spikerlar alarak şampiyonluğa oynamak istiyoruz.

🗞️ Arma Sports
Badi_Ekrem.webp

Geri
Üst Alt