Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri

Zeren'in başkanı fanatik Galatasaraylı imiş. Neden ortaklık kurmadık? Istemedik mi istemedi mi?
Bir de yanlış bilgi değilse ETI'nin sahibi hatta oğlu da bizim liseden mezun olmuşlar. Bir kere bile ne bizimle ismi anıldı ne de bizimkilerin teşebbüs etmesini okudum.

Li yingying'i Grok'a sordum;

Hücum Gücü ve Skor Yeteneği: Li Yingying, dünya çapında tanınan bir smaçör olup, güçlü ve etkili hücumlarıyla biliniyor. Çin Ligi’nde ve uluslararası turnuvalarda yüksek sayı ortalamaları yakalıyor. Örneğin, Çin Milli Takımı ile 2018 ve 2019 Asya Oyunları’nda altın madalya kazanırken, hücumda lider roller üstlendi. Galatasaray’ın hücum gücünü artırarak maçlarda skor yükünü taşıyabilir.
Genç ve Gelişime Açık: 2000 doğumlu olan Li, henüz 25 yaşında ve kariyerinin zirvesine ulaşma potansiyeline sahip. Uzun vadeli bir yatırım olarak, Galatasaray’a istikrarlı bir yıldız oyuncu kazandırabilir.
Uluslararası Deneyim: Olimpiyatlar, Dünya Şampiyonası ve Milletler Ligi gibi üst düzey turnuvalarda oynama tecrübesi, Li’yi baskı altında performans gösterebilen bir oyuncu yapıyor. Galatasaray’ın CEV Kupası gibi Avrupa hedeflerinde bu deneyim kritik olabilir.
Popülerlik ve Taraftar Çekiciliği: Li Yingying, Asya voleybolunun en tanınmış isimlerinden biri. Transferi, Galatasaray’ın marka değerini artırabilir, özellikle Asya pazarında taraftar ve sponsor ilgisini çekebilir.

Olumsuz Yönleri

Takım Oyununa Uyum Sorunu:
X platformunda bazı kullanıcılar, Li Yingying’in bireysel odaklı oyun tarzının Galatasaray’ın mevcut takım sistemine uyum sağlamada zorluk yaratabileceğini belirtiyor. Çin Ligi’nde genellikle ona yönelik bir oyun düzeni kurulurken, Galatasaray’da daha kolektif bir yapıya adapte olması gerekecek.
Dil ve Kültür Bariyeri: Çin’den Türkiye’ye geçiş, dil ve kültürel uyum açısından zorlayıcı olabilir. Takım arkadaşlarıyla iletişim kurması ve İstanbul’daki yaşama adapte olması zaman alabilir.
Yüksek Maliyet: Li Yingying’in transferi için kulübü Tianjin ile yüksek bonservis bedeli ve oyuncunun maaş beklentileri konusunda anlaşmazlıklar yaşandığı belirtiliyor. Galatasaray’ın bütçesi bu transferi zorlayabilir, özellikle diğer mevkilere de yatırım yapılması gerektiği düşünüldüğünde.
Savunma ve Pas Alış Verişi: Li, hücumda çok
etkili olsa da savunmada ve pas alış verişinde (reception) aynı seviyede değil. Galatasaray’ın pasör çaprazı ve liberolarının bu açığı kapatması gerekebilir, bu da takım dengesini etkileyebilir.

Ben mi bir şey kaçırdım. Şube menajerleri önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı söylüyorlar burada.

Li Ying Ying'i alamadıkları için utançlarından aldıkları transferleri açıklayamıyorlar. Futbol takımı resmi olarak şampiyon olduğunda o araya denk getirecekler aldıklarını. Brezilya ligi gibi vasat denilecek ligde bile bir başarı elde edememiş Dominik milli takımında bile kötü sayılan Pena'yı ancak öyle bir zamanda açıklayabilirler zaten. Seneye 5. mi olurlar 6. mi bakalım.

Sizden bir halt olmayacağını bildiğimizden ümitlenmemiştik zaten. Ying ile Pena arasında at ile eşek kadar fark var o onun alternatifi olamaz. Bu sene kurulan kadronun geçen seneden hiçbir artısı yok hatta Lazovic kaybı geriye götürdü takımı.

Bu Li Ying Ying işine herkes pek bir yükseldi ama ben pek yükselmiyorum. Yurt dışında geneli uyum sorunu yaşayıp düşük performans veriyor. Herbots'la anlaştığımız söyleniyordu sezon içinde. O çok daha iyi bir transfer olur bizim adımıza. Ama CL Final 4 oynayan takımı bırakıp buraya gelmesi de zordur.

bu seneki feneri eleyecektk abi. bu sene final şansımız fazlaydı. seneye yarı final bile oynayabilir miyiz : /

Bu Li Ying Ying işine herkes pek bir yükseldi ama ben pek yükselmiyorum. Yurt dışında geneli uyum sorunu yaşayıp düşük performans veriyor. Herbots'la anlaştığımız söyleniyordu sezon içinde. O çok daha iyi bir transfer olur bizim adımıza. Ama CL Final 4 oynayan takımı bırakıp buraya gelmesi de zordur.
İtalya aşığıymış o, o yüzden son anda vazgeçmiş.

Geri
Üst Alt