- 17 Ağustos 2009
- 44.176
- 33.288
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay orro vay.Kompleksiyle ünlü Fener medyası, İlkin Aydın'a gösterilen yoğun ilgiye önlem olarak Orro üzerinden büyük bir PR paketi hazırlamış ve tüm voleybol medyasına servis etmiş gibi görünüyor.
Nereye baksam kendisiyle ilgili spam seviyesinde abartılı içerikler görüyorum. Uzun zaman sonra ilk defa sempatik bir oyuncu buldukları için suyunu sıkana kadar uğraşacaklardır.
Sana küsüm haberin olsunVay orro vay.
Ben ne yaptım yavSana küsüm haberin olsun
Baltayı taşa vurdunBen ne yaptım yav![]()
Fotospor ha
Vargas bizde oynasaydı feneri 3-0 paket yapar gönderirdik. Bu şube iyi gidiyor Şeşko.Bu balon şubeye dünyanın en iyilerini getirin. Yine gidip ifbye yenilirler.
Yoo bu takımın çok iyi pasör caprazina ihyiyaci var.vtakim gayet iyi ama bitiricin yok. Bastakiler gitmeli. Kadın baskettede Amerikalı skorer gelse çok fark yaratacazBu balon şubeye dünyanın en iyilerini getirin. Yine gidip ifbye yenilirler.
Bunu hücumda iyi kullanirsak buda iyi bitirici. Servislerdede iyi. Ha pasör caprazi olmadan eksiğiz o baskaBizim öncelikli ihtitacımız olan orta oyuncu mu yav yasemin, timmmerman gibi oyuncular varken. Bize top öldüren lazım. O yüzden bu transfer beni heyecanlandırmadı.
Fenere domaldıysa iyi falan değildir kardeşim. Ne vizyonsuz adamlarsınız yaYoo bu takımın çok iyi pasör caprazina ihyiyaci var.vtakim gayet iyi ama bitiricin yok. Bastakiler gitmeli. Kadın baskettede Amerikalı skorer gelse çok fark yaratacaz