Galatasaray Voleybol Takımları Transfer Haberleri

1780520329215.webp

Erkek voleybolunda net bildiğin tek isimdi. Kendisini çok belli etmişti

Piacenza'ya 1 milyon euro bonservis vermişiz erkek voleybolunda böyle bir para hatırlamıyorum Avrupa'da dahil.

ismini unuttum ama Rus asıllı Italyan voleybolcuyu almalıydık. Gerci eczacı almış diyorlardı

Bu rezillik nedir?

voleybolunuza falan küfrettirmeyin

Erkek Voleybol subesinin toplam gideri 260 milyon Lira. Bu herife bu kadar para veriyorlarsa, oranin bütcesini hic sebep yokken yükseltecekler mi? Cünkü o 260 Milyonun belki 50-60% arasi oyunculara kaliyordur. Yani 2,5-3 milyon € arasi. Bu herife 1,25 veriyorsan, bütcenin nerdeyse yarisi gitmis oluyor.

Erkek Voleybol subesinin toplam gideri 260 milyon Lira. Bu herife bu kadar para veriyorlarsa, oranin bütcesini hic sebep yokken yükseltecekler mi? Cünkü o 260 Milyonun belki 50-60% arasi oyunculara kaliyordur. Yani 2,5-3 milyon € arasi. Bu herife 1,25 veriyorsan, bütcenin nerdeyse yarisi gitmis oluyor.
Bırak dostum bitane dursun özbek kutusu yaparlar bu taraftar gider onuda alır nasılsa hesap soran yok

voleybola tek kuruş gidiyorsa haram zıkkım olsun aldıgım ürünlerden

image (45).webp

Efe'den daha iyi 10 smaçör yoktur piyasada müthiş iş oldu. Sakatlıklar geri attı hep düzenli oynayıp voleybolda imparatorluk kurmamıza vesile olacaktır.

Bu ne no Patry no Party gidiyor mu.

Geri
Üst Alt