Galatasaray, Wilfiried Zaha İçin Devrede

Bu arada biraz baktım da İngilizler iki gündü Zaha'nın CL'de oynamak istediğini, tercihinin bu yönde olacağını belirten haberler yapmış.

Sun çok güvenilir bir kaynak değil ama şöyle bir haberi var;

"Palace have presented the academy graduate with the most expensive deal in the club's history to try and keep him at Selhurst Park.

Zaha, 30, has been offered a four-year deal at £200,000-a-week to stay in south London.

Despite that lucrative offer, which few others in Europe would match, the Ivory Coast star is still keen to realise his dream of playing in the Champions League.

French giants Paris Saint-Germain have shown an interest, alongside Marseille and AC Milan."

Kaynak
Psg,milan,lazio veya marsilya yapar sonunda cl istiyosa zaten,biz istemiyosak

Maaş ne istiyo bu arkadaş

Keremin bizde oynadığı stil ile sahanın alakası yok. Kerem bildiğin 3lü orta sahanın solu gibi oynuyor. Sneijderin bizde oynadığı gibi Sneijder daha çok 8e kayıyordu kerem kanat'a kayıyor.
Kontraya çıktığımızda da soldan yardırıp ortaya geliyor. Bi acayip oyunu var. Kısacası ikisi önlü arkalı oynar.
Zaha--icardi--zaniolo
kerem-torreira-paredes
kazım-apo-nels-boey

bu bile çıkar.

Ancak boşa konuştuğumuz da aşikar saha icar kadar para istiyor. Yedekte mertense 2,9 verirken sahaya da 5-6 vermemiz imkansız, o bölgeye yine bir oyuncu alınacaksa genç bir oyuncudan yana olacağını düşünüyorum.
Mertens tecrübesiyle, barış ve x oyuncu da forma kapma savaşı verecek ve performans artırıcı bir planlama olacaktır.

Maçları hem sahada hem Zahada kazanacağız. Yağmurlu havada su yok bunlara..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

solda kerem ortada zaniola sağda zaha ilerde icardi çok mu sapıkça olur acaba

Zaha bu abi adam sol acik oynuyor diye solmu oynamali sag acik oynar 9.5 oynar direk 2.forvet oynar zaha gelsinde ben bir yer bulurum acaip sevdigim topcu

Geri
Üst Alt