Galatasaray, Xeka'yı Gündemine Aldı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
DIŞ HABER | Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Lille'de forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Xeka'yı gündemine aldı. Portekizli oyuncu bu sezon 25 maçta 3 gol ve 1 asist katkısında bulundu.

Sabah

1646383810357.png

Zaten sadece gundeme aliyoruz, ötesine gecemiyoruz

Xeka
Beka
4 harfli isimdeki oyuncu iyidir

kendisiyle ilgili yoğun uğraş var, transfer olur olmaz bekleyip göreceğiz.
ben galatasaray’da görmeyi çok isterim, çok beğendiğim bir futbolcudur.
tabii maliyeti de çok önemli!

(bkz: 2022-2023 sezonu yaz transfer dönemi)
4 Mart 2022 12:15 · gurrpegi

fransa'da oynuyorsa haim fresco devreye girmeli derhal.

Daha iyi diyemem ama ihtiyacımız olan eksiklikleri kapatacak bir oyuncu. Fransa tecrübesi var. Ayrıca bonservissiz. Her şeyi belli seviyede yapabilen bir isim. Dinamik, dribling yapar, pasları iyidir, sertlik katar vs. Bunları çok üst seviyede yaptığını düşünmesem de TR vs Fransa kıyası düşünüldüğünde, bizim lig için üst seviye kalabilir. Lille’deki ücreti çok makul. Artı yedek kalıyor. Torrent 4-2-3-1’i benimsiyor ve Galtier ile ikili orta sahada bayağı başarılı olmuştu. Bence fiyat/performans anlamında bir Atiba etkisi görebiliriz. Ancak Cica’yı değiştirmek gerekebilir. Xeka çalışkan isim, iyi bir yapı taşı olacaktır. Onu çevirecek bir oyuncu şart. Cica yeterli kalmayabilir gibi geliyor.

Bir de geçen yazılan Grillitsch’i videolarda izledim, ikisi iyi bir duo olabilir. Gerçi biraz araştırınca Roma falan isimleri çıkıyor, o yüzden pek ihtimal vermiyorum. Keşke olsa, o zaman bedavaya 6-8 çözmüş oluyorsun. İmza parası almak istediğinde vereceğin bonservisin yanında hiçbir şey.

Daha iyi diyemem ama ihtiyacımız olan eksiklikleri kapatacak bir oyuncu. Fransa tecrübesi var. Ayrıca bonservissiz. Her şeyi belli seviyede yapabilen bir isim. Dinamik, dribling yapar, pasları iyidir, sertlik katar vs. Bunları çok üst seviyede yaptığını düşünmesem de TR vs Fransa kıyası düşünüldüğünde, bizim lig için üst seviye kalabilir. Lille’deki ücreti çok makul. Artı yedek kalıyor. Torrent 4-2-3-1’i benimsiyor ve Galtier ile ikili orta sahada bayağı başarılı olmuştu. Bence fiyat/performans anlamında bir Atiba etkisi görebiliriz. Ancak Cica’yı değiştirmek gerekebilir. Xeka çalışkan isim, iyi bir yapı taşı olacaktır. Onu çevirecek bir oyuncu şart. Cica yeterli kalmayabilir gibi geliyor.

Bir de geçen yazılan Grillitsch’i videolarda izledim, ikisi iyi bir duo olabilir. Gerçi biraz araştırınca Roma falan isimleri çıkıyor, o yüzden pek ihtimal vermiyorum. Keşke olsa, o zaman bedavaya 6-8 çözmüş oluyorsun. İmza parası almak istediğinde vereceğin bonservisin yanında hiçbir şey.
Cicadan fayda sağlamak için yanına Kevin de bruyne arkasına da fabinho koymak lazım çocuğun suçu yok çevresi kötü

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

campos anlaşmış cıkan haberlere göre,burak elmasın onayı lazımmış

tırt bi herif olması ihtimalini göz önünde bulundurmalı

Rudi Garcia gelecegine gore xekayi aliriz

Geri
Üst Alt