Tier 1 Galatasaray Xhaka ile Görüşüyor!

abi çok üst düzey topçu da, lazım olan tipte adam değil biz merkezden oyun bile kurmuyoruz derin oyunkurucuyu napacağız

Sene sonu Osimhen kalmaya ikna olursa tahminim Sara'yı satacağız yerine de bu arkadaş düşünülüyor olabilir.

Açıkçası Sara bence maliyetine göre overrated bir oyuncu.

Kötü değil ama asla o bonservisin hakkı bir performansı da yok.

Sara'ya EPL'den 25-30 bandında gelecek teklifler varsa yeni çıkan takımlar ya da West Ham vb takımlardan Osimhen'in kaldığı senaryo'da ben kendisinin satışına ve Xhaka'nın takımımıza katılmasına okey veririm.

Xhaka winner bir karakter kesinlikle ve bizim ligdede Avrupa'da da en az 1.5-2 sezon iş yapmama şansı yok bana göre.

Sonrası düşüş olur tabi.

Ama Sara bence tavanında oynuyor ve bu seviye dahi CL için çok yeterli değil şampiyon olursak.

BAY, Yunus bana göre asla ikamesi olmayan iki isim şu an bizim için. Keza Mertens'in de seneye olmayacak olması sebebi ile oraya da muhakkak iyi oyuncu lazım.

bu arkadaşın milli takımda fransaya karşı bi maçı vardı,, ayağa kalkıp alkışladım kendisini

Gelmez yaw, kalır Leverde

Torreira ile sözleşme uzatıldı, Lemina kalıcı ve gayet iyi ikili oldular; onların önünde oynayacak profil de değil. Muhtemel maliyetiyle, sevdiğim bir oyuncu olsa da aşırı saçma bir hamle olacağı için hoca ve çapsız yöneticilerimiz yapmaz diyemiyorum!..

Diğer eksiklerden Lemina-Torreira mevkilerine sıra gelmez; oraya yedek kalmayı sorun etmeyecek genç ve/veya yerli biri bakılmalı.

Ayrıca genel olarak düşüş periyoduna girmiş yahut girmeye yakın oyunculara gidilmemeli artık; bir tek ofansif orta sahayı istisna tutabilirim. Yeterince 'yıldız' mevcut. Avrupa maçlarında dinamizmden kaybettik hep, yine öyle mi olsun isteniyor? Ki planlama yaparken birkaç yıl sonrası da gözetilmeli...

Şu an en sağlam bölgemiz Toreira Lemina ikilisine 32 yaşında adamı alıp ne yapacağız. Bize 8 - 10 numara lazım Sara - Mertens bölgelerine.

arsenal de fewkalade sunumlar sergilemis,toreyra nın eski ekürisi olması hasebiyle postif bakabailecegim,bundesliga yi hüpürdeteden herifi istemeyecek degiliz

gelsin samp. liginde sahlanısımıza katki sunsun isteriz

Ben anlamadım bu transfer çalışmasının sebebini. Lemina torreira varken bunu alıp sara yı gönderirsek saçma sapan bir iş yapmış olıruz gibi geliyor. Mantıken torreira yeni sözleşme uzattı lemina yeni geldi. Gidecek söylentileri sara da. Ya sara yerine torreira yapacak ya da mantıksız bir hanle olacak.

Geri
Üst Alt