Tier 1 Galatasaray, Yaz Transfer Döneminde İlkay Gündoğan, Lunin ve Zinchenko'yu Düşünüyor

üçünü de beğenmiyorum.

ilkay adam olsa sezon başında gelirdi.

kadayıf olmuş bize gelip mesut2 olacak

Anı yaşayamıyoruz.

Morata geliyor mutluluğu bir akşam sürüyor. Sabah uyandığımızda başkasını beklemeye başlıyoruz. Gelmeyince de hayıflanıyoruz.

X'de acayip bir etkileşim fırtınası esiyor transfer üzerinden.

Vladimir Lenini getirmek bile daha kolay olabilir.

Kamil Doğan
Ederson
De Bruyne

bunlarin misyonu bitmis orada
3'ünü de bize önerirlerse sasirmam

Eger isimler bu kadar erken cikarsa, o transfer asla gerceklesmiyor.

Bizim beceriksizler gorevde kalirsa, Fener basar 20M+ maas alir Ilkay'i...

İlkayı daha iatwmeyük açıkcası
El freni olur bizde
Oraya genç bir 8/10 karışımı bulunmalı

Zinchenko uzun süredir isteniliyor zaten, ben de şüpheliyim. İlkay da Mertens yerine gelecektir.

Lunin de isteniyor bence dünyadaki en iyi seçenek hatta ama alabilir miyiz muamma.

Bunlar bir yana hocanın Inter'in formasyonunu oynamak istediği az çok belli oldu artık.
O zaman ilkayı değil hakanı çeksinler 😂

Lunin sözleşme yapmasaydı alabilirdik o tren kaçtı

Kalede gerçekçi bulduğum üst seviye isimler Agirrezabala ve Jörgensen. Bilbao'da iyi iki kaleci var, herhalde Simon ile devam edip Agirrezabala'nın önünü açarlar. Kepa'yı da isterdim ama Bournemouth performansı ile PL'de kalmayı garantiledi bence. Jörgensen kesin Chelsea'den ayrılacak o çocuk hakkında iyi şeyler yazılıp çiziliyor. Bulka'yı hiç izlemedim ama istatistik profili iyi, gerçekçi mi bilmiyorum. Son olarak Alisson'u isterim ama maalesef bize düşmeyecek gibi. Aslında Kelleher'i de istiyodum ama onu da alamayız bu transfer komitesiyle

Zinchenko'yu çok istiyorum ama müzmin sakat. Yine de deliler gibi isterim tarihimizin en iyi sol beki olabilir şayet gelirse

İlkay zaten gelecek ve gelmeli de. Yerli orta saha sıkıntımıza ilaç olur. Takıma çok olumlu yansır bu transfer

Geri
Üst Alt