GSC Portal Galatasaray Yeni Hocasını Buldu

Bu adam Sneijderi eleştirdiği sıralarda Sneijder 17 gol 9 asistlik bir performan göstermişti ve harika oynamıştı. Ama bu hamza parasının hakkını vermiyor koşmuyor vs demişti. Yani bu adam futboldan ve futbolcudan bu kadar anlıyor/takip ediyor. Geçmiş olsun, Sneijdere de hayırlı yolculuklar maalesef.

Bu da haklı eleştiri. Hamza Hoca'nın bir vizyonu var mı emin değilim.

Ben Ersun'u tercih ederdim kesinlikle.

Sayın adminim bence biraz taraftar tepkisiyle harekete geçtiler. Ben hala kafalarında iyi yabancıları satarak para kazanma hedefi var yönetimde.

Hem gelecek tepkiden dediğin gibi hemde kaybedilecek olan güçten dolayı yapmazlar o hamleyi. O da giderse Anadolu kulübüne dönecek gene takım yoksa.

64796.jpg

Namaz kılıyor diye dışlanmış zamanında.

Başarılı olamayacak.
Kadroda Burak oldukça ve düzgün bir santrafor olmadıkça her hoca başarısız olacaktır. Boşa ümitlenmeyin.
Takıma gelen her hoca "Burak ve Selçuğu oynat" baskısı ile karşılaşacağı için en iyisi maçları izlememek ve Türkiye liginden bir kaç seneliğine uzaklaşmak.

Son düzenleme:
ft dısarıdan yönetecek takımı demek ki

selcuk ve burakı kesecek capının oldugunu hic sanmıyorum

Albayrak in yapacagi is bu kadar, beceriksiz herif.

Hamza hoca artik su Bruma dan verim al gozunu seveyim.. gekas, niasse gibi adamlari ne hale soktun!!

Bruma, Sinan gibi isimler için sevindim. Sneijder konusunda da herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bu kadar sevinmeyin benim fikrim hiçbir değişiklik olmayacak,burak selçuk yerleri garanti OH miss

Sneijder ile uğraşmasın yeter. Terim ne yaptı ne etti yine nüfus etti takıma, vallahi helal olsun ne diyeyim.

Beyler aslinda videoyu yeni izledim.. sneijderin hollanda milli takiminda daha cok kostugunu demege calismis.. gsde bunu yapmiyor demis. Demekki gelince oynatir sneijderi ama kosma sartiyla . Verim alir.raadim simdi

Demek ki Sneijder devre arası yolcu.Ne diyelim hayırlısı olsun bu sezondan beklentim kalmadı zaten bari gençler,yeni yüzler oynasın içi geçmiş turşular oynayacagına.Gerçi hiç sanmıyorum Selcuk ve Burak kesilmez kendi elimizle mezarımızı kazarız bu mandafonlar sayesinde.

Abi ne oluyor ya. Ne Prandelli gittiğini borsaya bildirdik ne bunu aldığımızı.. Şöylede bişey var Hikmet Karaman yerine bu adam daha iyi olur. Saffet Susiç yerinede Bülent Korkmaz yerinede.. Akhisara hatırladığım kadarıyla iyi bi kanat oyunu oynatmıştı Sneijdere karşı bişey yapamaz rahat olun.

Bu adam forma adaleti konusunda nasıl ?
Selçuk-Burak önemli oyuncularımız , kazanmamız lazım kafasında mı merak ediyorum.

Geri
Üst Alt