Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.628
- 1.352
- 1.468
kara çocuk omar'ı getirtsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder değil demedim, "Sneijder aldığı parayı hak etmiyor" cümlesi yalan dedim.
Ki gerçekten de yalan, adam öyle bir şey söylemedi. Konuşmasının hiçbir kısmında öyle bir cümle yok.
Medya algı operasyonu yapıyor biz de ortak oluyoruz durum budur.
Koşmuyor demek ayrı şey parayı hak etmiyor demek apayrı şey. Parayı hak etmiyor deyince bütünüyle siliyorsun gibi bir sonuç ortaya çıkıyor, bu da insanları yanıltıyor.
Katılıyorumaynen kardesım su galatasaraylılıgımı askıya alırım dıyenler alsada bı kurtulsak yahu...zaman artık bırlık zamanı
"Bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla para veriliyor, ama o parayı haketmek için acaba gerçekten gereğini yerine getiriyolar mı? Bunu onların düşünmesi lazım."
-Sneijder hakkında soru
"Tabi Galatasaray'da hollanda milli takımındaki kadar koşuyor mu acaba yani burada adam kovalıyor, basıyor pres yapıyor savunmaya geliyor ama Galatasaray'da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Yani bunlarıda düşünmek lazım konuşurken. Herşey bu kadar basit değil."
Herşey bence çok net.
Hocam oradan oraya bağlayalım şunu da şöyle yapalım diye diye bir sürü senaryo yazılabilir.
Önemli olan ağzından çıkan cümledir. Medya bunu güzel bir şekilde manipüle ediyor zaten onların niyeti bu.
Fakat bari forumda bu yanlışa ortak olup göreve daha yeni başlayacak bir hocaya karşı algı yaratılmasına ortak olmasak daha iyi olurdu.
Gerçi zaten herkes okuyacağı kadarını okudu, haberin içeriğine bile bakmadan vay Sneijder düşmanı hede hödö diye söven sövdü.
Bu saatten sonra değişse de çok bir işe yaramaz zaten.. Kısacası yanlışlık ve haksızlık yapıldı bana göre, yine de sağlık olsun ne diyelim.
Canli yayinda soyledi ne medya manipulasyonu.
Tamam da ne söyledi önemli olan o.
Haberin başlığıyla içerik tutmuyor ondan bahsediyoruz.
Onu ima etti bunu ima etti falan filan. Sneijder aldığı parayı hak etmiyor diye net bir cümlesi varsa tamam haklısınız.
Yok söylediklerinden yola çıkıp onu kastetti diyorsan medyadan fark kalmıyor onu söylüyorum.
Tamam da ne söyledi önemli olan o.
Haberin başlığıyla içerik tutmuyor ondan bahsediyoruz.
Onu ima etti bunu ima etti falan filan. Sneijder aldığı parayı hak etmiyor diye net bir cümlesi varsa tamam haklısınız.
Yok söylediklerinden yola çıkıp onu kastetti diyorsan medyadan fark kalmıyor onu söylüyorum.
Sence farkli bir sey mi demek istedi?
Bu kadar sevinmeyin benim fikrim hiçbir değişiklik olmayacak,burak selçuk yerleri garanti OH miss
Kesinlikle dogru tercih bence. Genc jenerasyonun en iyi hocalarindan biri. Akhisar´daki performansi inanilmazdi ki hala mirasiyla devam ediyorlar.
Sistemi olan, genc, hirsli, karizmatik ve gercekten de adam gibi adam bir hoca Hamza Hamzaoglu.
Sneijder icin bir cümle kurdu diye abartmayalim. Yine en büyük silahi olacaktir. Pas yaptiran bir hoca Hamza Hamzaoglu.
Umarim uzun yillar bizde kalir. Sabredeceksek ona etmeliyiz. Herkes herzaman destek olmali. Yeni yönetime de baski yapmali.
![]()