Galatasaray-Yeni Malatyaspor Maçı Hakemi Belli Oldu

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1525939523079.webp

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçını Bülent Yıldırım yönetecek.

Galatasaray, Bülent Yıldırım yönetiminde son 7 maçta 2 kez kazanabildi. (4B 1M)

inşallah lehimize ve alehimize kararlarla maça damga vurmadan yönetir.

Eyyam Eyyamus sezonu kapadı sanırım.Fenerini yarışta tutma görevini başarıyla yerine getirdi,şimdi tatil zamanı Eyyamus için

Yanılmıyorsam Fenerbahçe derbisini yönetmişti. Skora etki edecek kadar sert yanlışı olmamıştı. Hayırlı olsun. Zaten Malatya maçı için hakemi bahane edeceksek hepimize geçmiş olsun.

eyyamin kralini yapmisti o mac berabere bitsin diye

Ekicinin gormedigi kirmizisi daha macin basinda

Fb nin verilmeyen penaltisi

O kadar batirmisti ki , valbuenanin net kirmizisi , fernandonun kirmizisi

Normalde Fırat da iyi hakem ama geçen hafta resmen operasyon yaptı.

44 yaş ve üstü artık hakemliğinin son döneminde isimler daha tehlikeli. Çok dikkatli olmalıyız.

Firata hem inanamadim hem cok uzuldum gecen hafta

Butun sezonu bu kadar iyi goturmusken icine etti

Bu adami kadikoye verme baska ihsan istemez . Orada sacmaliyor

Bize yemedi Ali Palabıyık'ı Başşağa vermişler, bu hafta Fb 2.liği garantiler.

Dc0gq56WsAAN9T8.jpg

Firata hem inanamadim hem cok uzuldum gecen hafta

Butun sezonu bu kadar iyi goturmusken icine etti

Bu adami kadikoye verme baska ihsan istemez . Orada sacmaliyor
Sinan 2 maç kala umrunda olur mu Fırat'ın.Yaptı yapacağını zaten.Şimdiden önümüzdeki sezon için hazırlanıyordur.Deniz Ateş Bitnel'in bizim maçta yaptığı yönetime yakın bir yönetim sergiledi kendisi.Bir de penaltı verseydi fenere uyduruk o da işin cilası olacaktı.Bir o eksikti zaten.Bursa potadan kurtulduğu için ses çıkarmadı fazla.Şayet 34-35 olsaydı Bursa'nın puanı Fırat'ta düdüğü asardı geçen hafta

Hüseyin hocami 30 haftadır vermiyorlar. Şampiyonluk maçımıza verin bari haysiyetsizler.

Her hafta her hakeme kulp takmakta geri kalmıyorsunuz bravo.

Alanya maçı yetmedi herhalde.

net bir deplasman hakemi

geçmiş olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bülent ve Fırat iyidir hakem camiasında

Hakem filan hikaye, 50 bin kişi önünde çıkıp bam bam bam

net bir deplasman hakemi

geçmiş olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben baktım da Bülent'le iç sahada Anadolu takımlarına karşı yenilgi yok galiba.Çoğunu da kazanmışız,arada 1-2 tane beraberlik var o da rezil durumda olduğumuz sezonlarda

doğrudur da bu bülent oyunu oynatacam ayağına penaltıları ve kartlık faulleri çalmayan bir herif malatyanın geri yaslanıp orta saha oyuncularının tekme tokat mücadelelerine imtiyaz gösterir diye düşünüyorum

GSC App

doğrudur da bu bülent oyunu oynatacam ayağına penaltıları ve kartlık faulleri çalmayan bir herif malatyanın geri yaslanıp orta saha oyuncularının tekme tokat mücadelelerine imtiyaz gösterir diye düşünüyorum

GSC App
Yok,bu kadar göz önündeyken yemez bence.Lehte yapana ses çıkmıyor da(fener-bursa maçında olanlar gibi) aleyhte olursa başına bela alır.Sapıtacağına ihtimal vermiyorum

Fener deplasmanında 0-0 biten maçı harikulade yönetmişti bence, Fernandao'nun attığı kafa golündenki çok ince ofsaytı yardımcı hakemin bayrağıyla haklı olarak iptal etmişti ki göremeyebilirdi, kimse birşey diyemezdi. Fenerbahçe lehine de o maçta 1-2 penaltı verebilirdi.

Diğer taraftan evimizde 5-0 yendiğimiz Bursa maçını da fevkalade yönetmişti. Bursa'nın son adamının gole giden Belhanda'yı düşürmesine doğrudan kırmızı kart göstermişti haklı olarak.

Bu sezon ligde bizim bu 2 maçımızı yönetti Bülent YILDIRIM iyi hakemdir, gördüğünü çalar, taraf tutmaz, adil ve bu maça verilebilecek en iyi hakemlerin başında gelir.

TFF ve Merkez Hakem Kurulu geç oldu ama harbiden akıllandı...

Malatya'yı evimizde yenemezsek bu hakemin bahanesiyle olmaz.

Çıkıp takır takır oynayıp basıp geçeceksin başka söze gerek yok..

Bizim maça Fenerbahçeli (Bülent YILDIRIM) hakem,

Fenerbahçe'nin maçına ise Galatasaray'lı (Hüseyin GÖÇEK) hakem vermişler. :D

Geri
Üst Alt