- 9 Ağustos 2011
- 60.440
- 33.785
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan 2 maç kala umrunda olur mu Fırat'ın.Yaptı yapacağını zaten.Şimdiden önümüzdeki sezon için hazırlanıyordur.Deniz Ateş Bitnel'in bizim maçta yaptığı yönetime yakın bir yönetim sergiledi kendisi.Bir de penaltı verseydi fenere uyduruk o da işin cilası olacaktı.Bir o eksikti zaten.Bursa potadan kurtulduğu için ses çıkarmadı fazla.Şayet 34-35 olsaydı Bursa'nın puanı Fırat'ta düdüğü asardı geçen haftaFirata hem inanamadim hem cok uzuldum gecen hafta
Butun sezonu bu kadar iyi goturmusken icine etti
Bu adami kadikoye verme baska ihsan istemez . Orada sacmaliyor
Ben baktım da Bülent'le iç sahada Anadolu takımlarına karşı yenilgi yok galiba.Çoğunu da kazanmışız,arada 1-2 tane beraberlik var o da rezil durumda olduğumuz sezonlardanet bir deplasman hakemi
geçmiş olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben baktım da Bülent'le iç sahada Anadolu takımlarına karşı yenilgi yok galiba.Çoğunu da kazanmışız,arada 1-2 tane beraberlik var o da rezil durumda olduğumuz sezonlardanet bir deplasman hakemi
geçmiş olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok,bu kadar göz önündeyken yemez bence.Lehte yapana ses çıkmıyor da(fener-bursa maçında olanlar gibi) aleyhte olursa başına bela alır.Sapıtacağına ihtimal vermiyorumdoğrudur da bu bülent oyunu oynatacam ayağına penaltıları ve kartlık faulleri çalmayan bir herif malatyanın geri yaslanıp orta saha oyuncularının tekme tokat mücadelelerine imtiyaz gösterir diye düşünüyorum
GSC App