Galatasaray " Yeni Messi " nin peşinde! | Diego Buonanotte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray " Yeni Messi " nin peşinde !

Evet, Giovinco. Bize asla yar etmeyecekleri Giovinco. Kim çıkardıysa "Giovinco Aslan'a" söylentisini, helal olsun...

Olmicak duaya amni demeyelim :D giovinco yu juve bırakmaz...bu veleti alabiliriz.

Real Madrid, Barcelona, İnter ve Juventus gibi kulüpler bu oyuncunun peşinde koşuyorlarsa, bizim peşinden ayrılmamız daha doğru olur..:D

Real Madrid, Barcelona, İnter ve Juventus gibi kulüpler bu oyuncunun peşinde koşuyorlarsa, bizim peşinden ayrılmamız daha doğru olur..:D

Yok artık :D sende inandın demek :005:

benim peşime bunlar düşecek bende 21 yaşına kadar arjantinde kalacam :eek:

peşindeki takımların hepsi yalan...

Zaten bir futbolcunun peşine birsürü takım düşüyorsa, o futbolcudan hayır gelmez ve o futbolcuda kafası döndüğü için çabuk düşer..:D

Belkide Ribery gibi bizi köprü olarak kullanıur avrupaya geçebilmek için

Benim bildiğim transfer piyasasında bir hayli yeri olan bir isim Buonanotte,fakat şansımızı denemekte fayda var.Bana kalırsa geleceği çok parlak bir oyuncu,herşey istediğimiz gibi giderse,1-2 sene sonra Ribery kıvamına gelir ve elimizden kaçırmazsak iyi bir para kazanırız ondan.:)

geleceğini zannetmem.ama gelse çok çok iyi olur orasi ayri bi konu...:D:D

Benim bildiğim transfer piyasasında bir hayli yeri olan bir isim Buonanotte,fakat şansımızı denemekte fayda var.Bana kalırsa geleceği çok parlak bir oyuncu,herşey istediğimiz gibi giderse,1-2 sene sonra Ribery kıvamına gelir ve elimizden kaçırmazsak iyi bir para kazanırız ondan.:)

ben diego'yu demiyorum.lıncoln'ü diyorum :2aloh1:

Bu adamı sitedeki mantıklı transfer önerileri bölümüne adını 2 sene önce yazmıştım :D

Nerde bizde seni alacak yönetim !!! giderler yine lincoln vari bişey alırlar !!

bizim ortasaha veya önlibero ya ihtiyacımız var... ayhanla barısla olmaz bu iş... ernst gibi uzun boylu ve guclu bir orta saha oyuncusu lazım... kısa boylu celimsiz oyuncu TSL de iş yapmaz en fazla Alanzihno gibi olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt