Galatasaray " Yeni Messi " nin peşinde! | Diego Buonanotte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray " Yeni Messi " nin peşinde !

Uzun isler, eger sen GALATASARAY'in baskanisan kulubune kalkan olucaksin. Adnan Polat bunu nispeten yapti ama yaparken zaten futbolcuya dayali duzenin oldugu bir yerde bunu dahada beter hale getirdi. Bir kadinin ayni anda 2 kocasi olmaz. Florya'nin da hocadan baska yetkilisi olmamali. Once bunu gerceklestirip futbocuya dayali duzeni ortadan kaldirmak gerek, sonra gerisi zaten gelir.

Haklısın tabiki ama bunu bizden başka tartışan yoktur emin ol.. Fatih Terim zamanında başarının gelmesinide NTV programındaki konuşmalarındaki disiplin ve arkadaşlığın yanısıra, Fatih Terimin otorisini ve yönetimin o zamanlar teknik heyete müdahale edemediğini biliyoruz.

Fatih Terim 2.gelişinde Milan'dan açıkça kovulmasının verdiği pskolojik çöküntüyle kendi gibi davranmadı ve başarısız oldu.Aslında çok ta kötü değildi ilk sene 2.olduk ama Lucescu'nun gerisinde kalmak Hocamızı tamamen çökertti ve 2.sene dibe vurduk.Şu anda kesinlikle Fatih Hoca'nın zamanı.Çünkü hem Milli Takım'da bu oyuncular vardı ve büyük başarı sağlandı hem de kadro yapımız 2000 yılında az da olsa benziyor.

Basket macina bakiyorum nekadar RUHSUZ takim olmusuz ya berbat oynuyoruz.

Fatih Terim 2.gelişinde Milan'dan açıkça kovulmasının verdiği pskolojik çöküntüyle kendi gibi davranmadı ve başarısız oldu.Aslında çok ta kötü değildi ilk sene 2.olduk ama Lucescu'nun gerisinde kalmak Hocamızı tamamen çökertti ve 2.sene dibe vurduk.Şu anda kesinlikle Fatih Hoca'nın zamanı.Çünkü hem Milli Takım'da bu oyuncular vardı ve büyük başarı sağlandı hem de kadro yapımız 2000 yılında az da olsa benziyor.

Lucescu'da Inter'den kovulup bize gelmisti, yani arada pek bir fark yok. O hoca'nin kabiliyeti ile ilgili birsey. Fatih Terim'in taktisyenlik yonunu her ne kadar begenmesemde, suan da bu takimin ihtiyaci olan kisidir. Daha kisa pantalonlu cocukken Yesilkoy'de oturdugumdan idmanlari daima gider izlerdim. Takimda okadar iyi bir arkadaslik ve disiplin ortami vardiki Terim gerektigi yerde oyunculara ana avrat duz giderdi ama oyuncular kafalarini bile kaldiramazdi, en onemliside alinmazlardi. Simdi futbolcular almis basini gidiyo. Biri buna dur demesse Arda'lar, Ugur'lar 35 yasina gelir, yine elde var 0, belki araya bir UEFA ceyrek finali yapistiririz sonra yine yeni bir yapilanmaya gideriz :)

Gerets de El-Ahly ile mi anlaşmış ne olmuş renkdaşlarım abilerim ablalarım..?

HAHAHAHAHAH

YENI Messi, Adam 21 yasinda, Messi'de 21 yasinda..

Bizim turk medyasi varya.. 17 yasinda olsa neyse, adam Messi ile ayni yasta, nasil yeni Messi olarak gorebilirsin bunu.

galiba anlasmis, geretsin yerinde ben olsam bende imzalardim 3 veya 4 senede 12 mio alacak.

Bu adam harika yetenek ama fizik gücü çok az tsl de oyuncuların ayağını ellerine verdiklerini düşünürsek tsl de başarılı olamaz gibime geliyor.

Yazık haberde bulamıyor artık medya:o

Basinimiza öyle gülüyorum ki. Saniyorlar ki Arjantin ligini Avrupa'dan kimse izlemiyor, alirsak elimizde müthis bir yetenek olur diye düsünüyorlar. Birakin bu isleri, artik büyük Avrupa kulüpleri Güney Amerika'li çocuklari bile izliyor, begenirseler parayi basip aliyorlar. Bu adamdan yeni Messi olmaz, olsaydi simdiye dev kulüplere giderdi ama belki bizim lig için iyi oyuncu olabilir.

Bu adam ne almanya,ne ingiltere nede italyada oynuyabilir.

oynuyacagı ligler ispanya türkiye portekiz..

real madridin alacagını sanmam,ee barcada messiyi yedek oturturmaz:D:D:D:D,egerki parayı verirsek ki çok zor alabiliriz.yoksa portekize gider bakın görün..

Bir kere adamın yeni Messi olamaz çünkü Oyun kurucu oynuyor yani Lincoln'ün mevkisinde.

Ben aranıza yeni katıldım ve ilk mesajı atmak bu oyuncuya nasip oldu :)

Geçen seneden beridir takip ettiğim bir oyuncu. Oyun kurucu,sol kanatta oynarken izleme fırsatı buldum. Beni çok etkilemişti. Baroş gibi top atıldığında hareketlenen forvet için bulunmaz nimet.İnanılmaz ara topları atıyor.İnş. bu oyuncuyu alırız ama bize kaptırmazlar gibi geliyor. Ayrıca bir korkumda Türkiye ligindeki kazma diye nitelendirdiğimiz topçular...

Ben aranıza yeni katıldım ve ilk mesajı atmak bu oyuncuya nasip oldu :)

Geçen seneden beridir takip ettiğim bir oyuncu. Oyun kurucu,sol kanatta oynarken izleme fırsatı buldum. Beni çok etkilemişti. Baroş gibi top atıldığında hareketlenen forvet için bulunmaz nimet.İnanılmaz ara topları atıyor.İnş. bu oyuncuyu alırız ama bize kaptırmazlar gibi geliyor. Ayrıca bir korkumda Türkiye ligindeki kazma diye nitelendirdiğimiz topçular...

Kaptirirlar :) Kaptirilmiycak bir oyuncu olsaydi 20'sine kadar coktan kaparlardi.

Boyu da ufacikmis seyretmedim bu adami hic robinho tarzi herhalde anlatilanlara gore.

boyunun kısa olması çok önemli değil önemli olan yere sağlam basması tevez ve messi de kısa ama yıkılmıyorlar

boyunun kısa olması çok önemli değil önemli olan yere sağlam basması tevez ve messi de kısa ama yıkılmıyorlar

Dediğin doğru ama tevez ve messinin o boylarına rağmen bi adelelerine bak, bide bu çocuğun bak istersen? Yere sağlam basması için güçlü olması lazım

İnşallah.Çok iyi olur Lincoln'ün yerine...

Bence harika bir transfer olur.

buda caruska gıbı olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt