Galatasaray Yeni Messi'nin peşinde

Cevap: Galatasaray Yeni Messi'nin peşinde...!!!

Bu sezon 19 maça çıkan bunların çoğunda da oyuna sonradan(hiçbir maçta 90 dk oynamamış) giren onlarda da 1 gol atıp 2 asist yapan bir hücumcudan bahsediyoruz 10 milyon da nereden çıktı yahu?

Yeni messi deyince bende 17 yaşında falan zannettim, messinin kendisi zaten 23 yaşında. Neyse anlatılanlar kadar iyiyse alalım, oynatalım.

Niye hep Messi abi!

Ben yeni Hagi istiyorum :D

Tam istediğim topcu tipi.Bunun yanında BAM olursa bile farketmez.Topu onlara vermeden kaleye gider bu.Yoksa ollara verirse geçtiği 3-5 adam yazık olur geri pas yaparlar

oha lan nasıl topçu bu adamın içinden geçiyo resmen.Adnan sezgin bu çocugu al benden sana yılbaşında bir hindi :D

Defederico iyi isimdir, ama ezelden beri Brezilya'da oynayan Arjantinlilere ve Arjantin'de oynayan Brezilyalılara tilt olurum.

Bu adam gelir mi ya saçmalamayın adamın peşinde birçok büyük klup varken.

Carrusca gibi olmasın da

Carrusca gibi olmasın da

Bu mesaj herseyi özetliyor. Ne kadar iyi bir oyuncu oldugu görülsede Adnan Sezgin ise yarayacagindan emin olsada transfer etmez bu oyuncuyu cünkü Carrusca gibi kötü cikarsa cok kötü duruma düser.

Cevap: Galatasaray Yeni Messi'nin peşinde

Aslında sağda De federico, solda Pino, Ortada Arda, Forvette Baroş güzel bir beşli olabilir ama orta sahaya adam alınmadıkça işe yaramaz malesef.

Ki zaten De Federico'nun da gelmesi çok çok zor.

Sakatlığı yok, yaşı genç, bonservisi ucuz...

O zaman geçiniz, Sezgin kim bu oyuncuyu almak kim...

Bize şöyle müzmin sakat, kılları pişmaniye olmuş, garanti paraya gelecek 1-2 sene sonra kimsenin yüzüne bakmayacağı bir adam bulup getirmesi varken bu oyuncu alınır mı !!!

Yeni messi olacak adamı bize bırakacaklar öyle mi :o

Geri
Üst Alt