Galatasaray Yeni Sezon İçin Iñaki Peña ile İlgileniyor!

Galatasaray'da Muslera sonrası kaleye Iñaki Peña'nın transfer edilmesini ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Bizim beceriksizlerin Muslera yerine iyi kaleciyi geçtim vasat bir kaleciyi bile getirme ihtimali yok. Bu sezon yapılan transferlere bakmak yeterli olacaktır bunu anlamak için.

Bu yönetim kalırsa bence hiç para harcayıp birini falan getirmesinler. Kalede Günay oynasın yeni bir yönetim gelene kadar.

Zaten seneye bu takım şampiyonluk yarışında olmaz böyle beceriksiz işbilmez hatta bana göre hain yöneticilerle. En azından para savurup kendilerinin yerine gelecek adamların işini zorlaştırmasınlar kâfi.

Kovaya niye ihtiyaç duyuyoruz

Olympiakoslu kaleciyi satin alalim. Olmuyorsa Murici takimi düstügü an opsiyonlu kiralayalim.

Cuestaya ona buna şuna milyonlar verebiliyoruz kaleciye mi vermicez. Düzgün birini getirin

10 sayfa bu adamın ayaklarını konuştuğumuz günler aklıma geldi

güney amerika'dan daha iyisini bulamıyorsak getirmeliyiz

En fazla Fabri seviyesinde kaleci.

Seneye Betis, Valladolid gezecek adamı alacaklar.

Gidin Alisson vs alın Galatasaray'ın değeri budur.

Taffarel Brezilya milli takımı kalecisiydi. Dünyanın en iyilerinden birisiydi.

Mondragon, yıllarca Kolombiya milli takımın kalecisiydi

Muslera hem Urugay kalecisi, hem de geldiği yıllarda uzun süre Avrupa’nın net en iyi 20 kalecisinden birisiydi.

Şimdi Pena bu seviyelerde mi?

Galatasaray’ın kalesi öyle herkese emanet edilemez.

Bu takım kalesi ve 10 numarası her zaman efsanelere, büyük isimlere yakıştı. Ne zaman bunun tersine hareket edildi, hep başarısızlıklar geldi.

Yine kolaya kaçıyorlar. Araştırma vs. hiçbir şey yok dünyada bir sürü kaleci var bu vasat oğlu vasat gelirse pis söverim.

1.75 stoperden sonra 1.80 kaleci alın tam olsun. Penanın ayakları ve çizgideki refleksleri hariç hiçbir özelliği iyi değil bi kere cüsse olarak küçük kaleyi kapatamıyor

Bizdeyken de söylüyordum çizgi kalecisi Barcelona bu sene şampiyonluğu verirse bunun yüzünden verecek oynadığı dönemde kaybettikleri puan kayıpları akıl işi değildi.

maceraya gerek yok, pena gelmeli

işbilmez okan kaleci transferinde de rol oynarsa gider bir karpuzcu getirir cuestanın hemşerisi zapata gibi

niye bu kadar gündeme geliyor bizde ne gibi bi iz bıraktı bu hatırlamıyorum bile

Abi siz yönetim yapmayın. Mümkünse su bile satın almayın Klübe

Yav adamlar sırf penayı 1.kaleci yapmamak için futbolu bırakmış 2 tane kaleciyle ilgilendiler neye göre pena istiyorsunuz 😄

Geri
Üst Alt