Galatasaray Yeni Sponsorunu Buldu!

Léo Güney

Ulubatlı Souness
fft81_mf2354706.Jpeg

Galatasaray'ın yeni sponspor TTNET oldu. Galatasaray, 19 Ağustos 2014 Salı günü saat 11:00'da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da TTNET ile anlaşma imzalayacak.

Galatasaray, bir süredir yaptığı sponsor arayışları sonrasında önemli bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, TTNET ile 19 Ağustos 2014 Salı günü bir anlaşma imzalanacağını açıkladı.

Galatasaray'ın yaptığı duyuruda, anlaşmanın detayları hakkında ise bilgi verilmezken, TTNET'in sarı-kırmızılıların yeni forma sponsoru olacağı iddia edildi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye’nin iki lider markası Galatasaray Spor Kulübü ile TTNET önemli bir işbirliğine imza atıyor.

19 Ağustos 2014 Salı günü saat 11.00’da, Ali Sami Yen Spor KompleksiTürk Telekom Arena'da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal,Galatasaray Sportif AŞ Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkan VekiliFaruk Işık ve TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya’nın katılımıyla yeni işbirliğinin detaylarının paylaşılacağı bir basın toplantısı düzenlenecektir.

PROGRAM AÇIKLANDI

Basın toplantısını takip etmek isteyen basın mensuplarının, 18 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 15.00’e kadar [email protected] adresine gerekli bilgileri göndererek akreditasyon işlemlerini yapmaları rica olunur. Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Program:

Tarih : 19.08.2014

Karşılama : 10:30

Basın Toplantısı : 11.00

Mekan : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Adres : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı Huzur Mah. Seyrantepe / Şişli"

göğüs değilde kol sponsoru sanırım

Ben ce Kol da değil. Çünki " Forma Sponsorluğunu kapsamamaktadır "demiş kulüp. Sonuçta çok geyik bir ifade olacak ama kol da formanın bir parçası. :redface:

ben açıklamayı görmemiştim açıkcası forma sponsoru yazısını görünce muhtemelen kol sponsorudur dedim ki oda değilmiş zaten acaba hem kol hem göğüse aynı anda sponsor olucak bir firma bulabilirmiyiz çok saçma olucak ama belki parayı artırırız böylece :D

mesela telekom göğüs kollar ttnet olabilirdi yan markasının reklamını alırdı gibi şeyler işte :D

Ben ce Kol da değil. Çünki " Forma Sponsorluğunu kapsamamaktadır "demiş kulüp. Sonuçta çok geyik bir ifade olacak ama kol da formanın bir parçası. :redface:

Kendi ifademi kendim ti ye alayım bari gece gece. Benim iş biraz böyle oldu galiba :D :D :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gs8H1a9ODe8[/media]

10m euroya anlaşma sağlanMIŞ

süresi konusunda pazarlıklar sürüyorMUŞ

Geri
Üst Alt