Galatasaray Yeniden UEFA Kıskacında

Emre Zeytinli

FB Katıl Üyesi
Hocaların Hocası
Finansal Kontrol Komitesi, Galatasaray'ın FFP Dosyası hakkında UEFA'ya yeniden görüşülmesi tavsiyesi verdi. (A Spor)

Kulislerdeki bilgilere göre, her şey sıfırdan başlayacak. UEFA ile görüşmeler yenilenecek. (A Spor)

tassak mi geciyor bunlar

Rutin bir şey mi acaba

cengiz daha iki üc gün önce her sey kapandi demedi mi

Yeni bir planlama yapılacaktır.En fazla önceki şartlar biraz daha ağırlaştırılır.

Kaynak A spor ise bosuna heyecan.

Kötüye giden bir mali durumumuz olmadığı için dahada agirlasmaz hatta belki iyi bir lobiyle esneklik bile verebilirler biraz

Mağlubiyet sonrası hemen kolpa haberler çıktı. Geçin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir sonraki macta

AAKUEFA
tezahuratlari kulaklarimizi cinlatmali

b8689512efa2c7d0a4d37fecba14118d.jpeg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.Yönetim hükümete yakın ve hükümet yancısı kanala bilinçli haber yaptırıyor.Kongrede istediklerimizi vermediniz bakın uefa kapımızda gibisinden.Haber doğru ise yönetim ne işe yarar?

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.Yönetim hükümete yakın ve hükümet yancısı kanala bilinçli haber yaptırıyor.Kongrede istediklerimizi vermediniz bakın uefa kapımızda gibisinden.Haber doğru ise yönetim ne işe yarar?

Dünyanın en çok yalan haber yapan kanalı, hükümete yakınlık falan önemli değil zaten güvendikleri yer ora salla babam kimse bir şey yapamaz ne de olsa.

kesin bizi şl'den ihraç edip feneri alacaklardır?. Hatta schalke maçını bizim yerimize fener oynayabilir.

Geri
Üst Alt