Galatasaray Yenildiğinde ya da Puan Kaybettiğinde Vaktinizi Nasıl Geçiriyosunuz?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1537912466954.webp

Her takım taraftarı takımı kaybedince,bilhassa pazartesi iş günü oldugunda o gün'ün zor geçtiğinden söz ediyor.Siz bi sonraki haftaya kadar ne yapıyorsunuz,yenildiğimiz veya puan kaybettiğimiz maçı unutmak için?filme mi sararsınız?yemege mi verirsiniz kendinizi?Yoksa arkadaşlarınızla mı takılırsınız?O vakit nasıl geçer?

yani onu da soylemeyelim ahbab.

Tv izlemiyorum. Normalde de pek izlemem ama işte galip gelince özellikle yorumlarını merak ettiğim bir kaç kişiyi takip ediyorum. Yenilince Tv izlemem bizim ufaklık ile oyalanırım.

tünelde takılırım genelde. dibini bulmak gibi 1 amacım var.

herkesin 1 amacı olmalı

Fener macina kadar futbolculara sovuyorum

Sonra yuzum guluyor nasil olsa cok sukur

Açıkçası böyle salak salak maç kaybettik mi pek sinirlenmiyorum veya üzülmüyorum bir yerden sonra.

Hak etmeden yenilirsek veya iyi oynayarak kaybedersek bayağı kötü oluyor yeni haftaya başlangıçlar.

sent via GSC

Gazetenin spor sayfasi yok
Eksi yok
Spor kanallari you
Antu da yok ?

Sampiyonluk gitmedigi surece cok sorun degil kimseye soylemiyorum ama 16-17 surpriz bi sampiyonluk bekliyodum ikinci yari puan kayiplari can sikiciydi

konuyu ben acsam(ki boyle abuk sabuk ici bos konu hayatta acmam) beni bir kasik suda bogacak kadar seven hayranlarim tarafindan su an linch ediliyordum

Televizyonda ve internette spor ile ilgili ne varsa kapatıyorum. İki, üç gün spor sitelerine ve bu foruma da girmiyorum. İnsan kahroluyor çünkü. Unutmak istiyorum varlığını öyle bir maçın.

Hakem düdüğünü üçüncü defa üflemeden televizyonu kapatırım. Vakit erkense dışarı çıkarım; değilse odama geçerim kulağımda kulaklıkla son ses müzik dinleyerek dışarıyı seyrederim.

Ertesi gün uyanınca hiç yenilmemişiz hissi olur. (tabi çok trajik bir maç değilse, misal en sonki Kadıköy maçı)
İş arkadaşlarım sataşır ancak onları keyifli tavırlarımla savuştururum.

Sahamızda mağlubiyet gördüğümüzde; küfür ede ede stadan çıkar gideriz, başka ne yapacaz.
Evde TV'den izliyorsam; evden söverim alayına(kendimce sorumlu gördüğüm topçulara).

Küçüklüğümde gece zor yatar ertesi gün okulda tüm gün moral bozuk bir şekilde geçerdi bir gün hatta öğretmenimin beni tahtaya kaldırıp bir soru sorduğunu ve ben de dün Galatasaray yenildiği için moralimin bozuk olduğunu ve soruyu cevaplamak istemediğimi yerime geçmek istediğimi söylediğimde tüm sınıfın güldüğünü hatırlıyorum. o zamanlar 10 küsürdük şimdi olduk 30 küsür...

Şimdi artık yenildiğimiz gece mışıl mışıl yatıyorum ertesi gün işte sanki hiç bir şey olmamış gibi çalışmaya devam ediyorum. Bu takıma güveniyorum şampiyon olacağımıza inancım tam sezonun daha başı bir yenilgi etkilemez.

normal hayatıma devam ediyorum.olması gereken de bu.

Geri
Üst Alt