Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Ee cok da muhtesem bir sey dememis ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyecek daha yav hepinize koyim diyemezki karşıdakilere en güzel laf sokma şekli budur bence o ortamda.Ee cok da muhtesem bir sey dememis ki
Ne diyecek daha yav hepinize koyim diyemezki karşıdakilere en güzel laf sokma şekli budur bence o ortamda.
Dursun moronu öyle anlaşmalar yaptı ki devletle anlaşmadan bunların düzelmesine imkan yok.Kemerburgaz olayı başarıdır. Arada kızılıyor hükümete yakın filan diye ama bunlar olmadan malesef yapılmıyor.
Bence var, saygıdan bahsedip çok saygısızlık yaptılar. Ozan Korkut mesela kimdir de çıkıp kedi diyor başkana, kim bu adamın arkasındakiler? Sedat Doğan ve sonrası ise tamamen planlı olarak arka arkaya çıkan kişiler vardı.Yani laf sokmasina gerek mi var?
İşte lise mezunları arasında diğer takım taraftarları da var.Emre Taşdemir,Diagne, bildiri gibi bizim açığımızı yakalamaya çalışanlar var..Mustafa Cengiz: "Kulüpler Birliği ile çok kötü çakışıyoruz, toplantıya da gitmedim. Ben özür beklemedim, ben düşmanımı da hakir görmem, asilce çarpışmak başka bir şey, beyaz bayrak çekene bir şey yapamazsın. Acı olan da, o metni kimse üstüne almıyor, nasıl yazıldığını biliyoruz."