Galatasaray Yıllık Genel Kurulu | Canlı GS TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: "Ben geri adım atmıyorum, neredeyse kasetlerim yayınlandı. Bütün sözcüklerimin arkasındayım. Hepsinin bir gelişi var, arada tırnaklayıp alamazsınız. Beni yok etmek, bu yönetimi düşürmek ise amaç, zaten benim konuşmam fuzuli."

Mustafa Cengiz: "Temsil yeteneği olmayan arkadaşlarınız Kemerburgaz için torba yasaya madde ekletti. Daha ne yapsınlar?"

Kemerburgaz olayı başarıdır. Arada kızılıyor hükümete yakın filan diye ama bunlar olmadan malesef yapılmıyor.

Yani laf sokmasina gerek mi var?
Bence var, saygıdan bahsedip çok saygısızlık yaptılar. Ozan Korkut mesela kimdir de çıkıp kedi diyor başkana, kim bu adamın arkasındakiler? Sedat Doğan ve sonrası ise tamamen planlı olarak arka arkaya çıkan kişiler vardı.

Ben mevcut yönetiminden gayet memnunum

Kulube zarar verme adina degil,düzlüge cikarmak icin calisan bir yönetim var bundan eminim

Mustafa Cengiz: "Kulüpler Birliği ile çok kötü çakışıyoruz, toplantıya da gitmedim. Ben özür beklemedim, ben düşmanımı da hakir görmem, asilce çarpışmak başka bir şey, beyaz bayrak çekene bir şey yapamazsın. Acı olan da, o metni kimse üstüne almıyor, nasıl yazıldığını biliyoruz."

Mustafa Cengiz: "Kulüpler Birliği ile çok kötü çakışıyoruz, toplantıya da gitmedim. Ben özür beklemedim, ben düşmanımı da hakir görmem, asilce çarpışmak başka bir şey, beyaz bayrak çekene bir şey yapamazsın. Acı olan da, o metni kimse üstüne almıyor, nasıl yazıldığını biliyoruz."
İşte lise mezunları arasında diğer takım taraftarları da var.Emre Taşdemir,Diagne, bildiri gibi bizim açığımızı yakalamaya çalışanlar var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt