Galatasaray Yıllık Genel Kurulu | Canlı GS TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam sadece mac basi aliyor, o da 10-15bin
o
Medyada küçük görülmesin oyuncu bundan etkilenmesin demek istedi.
Örneğin şunun gibilerin abuk subuk konuşmalarını engellemek için yaptıklarını söylemek istedi diye düşünüyorum:
tamamda bu parayi aciklasalar bizim taraftar sesini cikarmaz. obur hiyarlsrin nededigi onemli degil. gerksiz bence. kendisini gostersin parasini cogaltsin.

Abdurrahim Albayrak: "Hocamızla beraber geleceğin Galatasaray'ını, geleceğin sıfır bonservisi ile alabileceğimiz oyuncuları düşünerek sabahlıyoruz."

Abdurrahim Albayrak: "Emre Taşdemir'i neden borsaya bildirmedik? Emre'yi 3,5 milyon euro alan oyuncuların yanında küçük düşürmemek için bunu yaptık. Bazı arkadaşlarımız çok cuzi bir rakamla oynuyor, onları korumak adına bunu yaptık. O arkadaşımız milli takıma seçildi şimdi."

D2WdC3DXcAAlpkJ

Abdurrahim Albayrak: “Lider ile 6 puan fark ve içeride onlarla maçımız var. Bizlerden başka kimse bizim şampiyonluğumuzu istiyor değil.”

Abdurrahim Albayrak: “Fatih hoca ile aramızda en ufak bir sorun yoktur, olmamıştır, olamaz. Mali kongre yapılmadan önce sözleşme imzalamak istemedik çünkü sizler tarafından yanlış yorumlanır diye başkan Mustafa Cengiz ile böyle bir karar aldık.”

Takip edemiyorum ne dedi?
Liseli lisesiz ayrımına vurdu genel olarak.

Bu yıl Fenerli biri ki Sedatın arkadaşıymış, üye yapılmış ben ona kanımı veririm ama bu kulübe nasıl üye yapılır dedi.

Tüzükten vuruyor.

Liseli lisesiz ayrımına vurdu genel olarak.

Bu yıl Fenerli biri ki Sedatın arkadaşıymış, üye yapılmış ben ona kanımı veririm ama bu kulübe nasıl üye yapılır dedi.

Tüzükten vuruyor.

Şu lisenin geçen hafta ki oylamalarından bile anlaşılır. En'leri seçiyorlardı Ali koç - koç holding çıkmıştı oylamalarda fazlasıyla. Kulüp her konuda fenerli yuvası olmuş.

Albayrak acilen yönetimden istifasini sunmali bu adam heryerde bizi rezil ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt