Galatasaray Yıllık Genel Kurulu | Canlı GS TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray lisesi kapısına asılması gereken söz şu
GALATASARAY GALATASARAYLILARINDIR

Mayısta seçim isteyenler Galatasaraylı falan değildir benim gözümde. Sedat Doğan utanmadan çıktı mayısta seçim açıkla dedi. Bu adamı oldum olalı sevemedim zaten

Adam konuşuyo bi diğeri söz almadan el kaldırarak sözünü kesiyo..

Başkanı transfer konusunda çok eleştirdik vs ama ne yapmıştı da ibra etmiyolarmış bu şebeklerin bahanesi neymiş ibra etmemek için.
Genel problem yiyorsa ibra etmeyin lafı.

Onun dışında liselilere sürekli vurması, twitter üzerinden sürekli ziyaretlerini vs. paylaştırması, iletişim sorunları olduğu, üyeleri ayrıştırması vs.

Açıkçası Mustafa Cengiz'i ve yönetimini beğenmiyorum vakit geçtikçe daha çok fail yaşayacaklar ama ibra edilir bugün.

Açıkçası Mustafa Cengiz'i ve yönetimini beğenmiyorum vakit geçtikçe daha çok fail yaşayacaklar ama ibra edilir bugün.
Açıkcası ben de beğenmiyorum çok renktaş da burda beğenmiyordur ama ne salaklıklara salaklara ses çıkarmaya genel kurulun bu yönetimi ibra etmemesini bırak bunu gündem yapmaları bile abesle iştigaldir haksızlıktır.

Liselilerin kudurma sebebi adayı kullanamiyorlar eğer adayı eskisi gibi belese kullanabilseler sesleri çıkmayacak
Bu liseli tayfası ekseri beleşçi ve olucu tipler yedirirsen senden kralı yok

Mehmet Bilen tuttum seni. Liselileri çıldırtıyor :D

Bu yönetim daha iyi olmalı bencede ama özelikle mali yönden son 30 yılın açık ara en iyisi. Ffp cezasının bu konuda katkısı büyük ama tabiki.

:asd: Saldım artık eğlencesine izliyorum şu an

Açıkcası ben de beğenmiyorum çok renktaş da burda beğenmiyordur ama ne salaklıklara salaklara ses çıkarmaya genel kurulun bu yönetimi ibra etmemesini bırak bunu gündem yapmaları bile abesle iştigaldir haksızlıktır.
Valla her sene çıkandan fazla ses yok bence Polat dönemi gibi değil yani. İbra edilir.

Valla her sene çıkandan fazla ses yok bence Polat dönemi gibi değil yani. İbra edilir.

Polat döneminde ibra edilmeyeceği katılımdan bile belliydi.Tıklım tıklımdı salon iğne atsan yere düşmezdi.Üyeler hınçla doldurmuştu salonu.Şimdi ve kaç genel kuruldur salonun en az yarısı boş.

zaten finanslar azicik iyi oldu diye , liseliler hemen basa gecmek istiyorlar
Ve stadın on yıllık isim hak sözleşmesi bitiyor :)

Aşağı yukarı 100 milyon dolarlık yeni anlaşma kapının önünde. Bu tür anlaşmada her türlü isteyen kendi cebini doldurma imkanı yakalayacak veya ciddi iş bağlantıları kuracak özelinde.

Hay elitliğinize sokum, çıkan liseli elitlikten dem vuruyor. Dursun çok elitti ki adam başkanlık yaptı ve siz onu seçtiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt