Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart

Ziyek mi alıyormuşuz, vay

bu hayri kozak vb liseli fosiller hepimizi gömecek anlasılan hicbir halta faydası olmayan fosiller

Adam öyle acikladi ki, fbjkden beter durumdayiz

Ziyech'i paris'e transfer olamama durumunu anlattı ilgilenmişizdir belki ama transferin son anda yattığı mevzusu psg transferi.

Dinlediğini bile anlamaktan acizlerin olduğu ortamda ülke futbolundan niye bir cacık olmadığı ortada.

Adam 3 dk ile PSG'ye gidemedi diyor, kendini muhabir sanan ya da kanaat önderi sanan tipler 3 dk ile Galatasaray alamadı diye haber yapıyor.

Şu kokuşmuş ortamda fazlasını da beklememek lazım herhalde.

Dinlediğini bile anlamaktan acizlerin olduğu ortamda ülke futbolundan niye bir cacık olmadığı ortada.

Adam 3 dk ile PSG'ye gidemedi diyor, kendini muhabir sanan ya da kanaat önderi sanan tipler 3 dk ile Galatasaray alamadı diye haber yapıyor.

Su an konusan adam bizi bitirdi resmen

niye bu kadar sinirlisin heis

niye bu kadar sinirlisin heis
İnsanların sorgulamadığı düzen yüzünden ne noktaya geldi ülke, buna ara ara kayıtsız kalamıyorum. Bunlar bu düzenden çıkar sağlayanlar çünkü Galatasaraylı kisvesi altında.

Genel olarak da pek umrumda değil artık.

Galatasaray SK Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Mustafa Cengiz başkandan özür diledik diyenler var. Ben omuz atanların ve onu üyelikten atmaya çalışanların özür dilediğini görmedim. İşinize gelince fikri hür, vicdanı hür."

* Salonda bir miktar sesler yükseldi.

1679750718839.png

Mevcut son konuşmayı yapan genç arkadaş doğru bir konuya parmak bastı. Dijital olarakta beklenen projeler gelmeli yakın zamanda gelecek dedi başkan ama bu yakın zaman gelmeli artık. Dijitalde gerek resmi site, gerekse gsstore gibiler iyice yenilenmeli, dijital pazardan iyi gelir elde etmeliyiz. Mevcut yönetimin sınıfta kaldığı konulardan biri diğeri de sponsorluklar.

Geri
Üst Alt