Galatasaray, Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde Devam Edecek

Dediğim olursa seneye yozgatla paşayla oynayacaz zaten. Bu sefer cl elemesinde Fransa 4. Portekiz 2.si Hollanda 3.sü falan gelecek.

Uefa finali ve lig 2.liği gelirse bizim şımarık taraftarımız Okan'ın arkasında durmaz.

Üstüne koyarak gidersen fransa 4.sü hollanda 5.si senin rakibin olamaz. Ustune koyman icin de avrupada oynaman gerekiyor. En basitinden surada iki tur geçsen bu takimin ve hocanın gelişimine artı katar.

Her şeyi bosver insan takımını 2-4 maç daha lizbona marsilyaya psgye karşı izlemek istemez mi.

O mal taraftara kalsa bugün erden timurla okan hocanın kovulması gerekiyor. Bu mallikla gidersek zaten ileride surekli yozgatla paşayla oynicaz bari su anda imkanımız varken keyfini cikartalim.

smoke2.gif

Üstüne koyarak gidersen fransa 4.sü hollanda 5.si senin rakibin olamaz. Ustune koyman icin de avrupada oynaman gerekiyor. En basitinden surada iki tur geçsen bu takimin ve hocanın gelişimine artı katar.

Her şeyi bosver insan takımını 2-4 maç daha lizbona marsilyaya psgye karşı izlemek istemez mi.

O mal taraftara kalsa bugün erden timurla okan hocanın kovulması gerekiyor. Bu mallikla gidersek zaten ileride surekli yozgatla paşayla oynicaz bari su anda imkanımız varken keyfini cikartalim.
Ben sezon başında hiçbir Türk takımının hazır olduğunu görmedim. Transferler için Avrupa'nın transfer döneminin kapanması bekleniyor. Gelen adam ya geç geliyor ya da erken gelen sakat oluyor. Bu haldeyken de o kalibredeki takımları sadece kaliteyle eleyemezsin. Elemelerde seviyesi düşük takımlara karşı bile ne kadar zorlandığımız ortada bu sezon. Üstüne koyma işi yalan o yüzden

Son 16ya kadar bizi bozmaz ama çeyrekten sonrası lige direkt etki edecek. Ha fener de konferansta 2. olup son 16 değil de son 32'den devam edip 1-2 tur giderse o zaman onların da ligde kayıpları olur durum dengelenir.

Senelerdir o kadar avrupadan uzağız ki küçümseyemiyorum Uefa'yı. CL'den düşmenin hayal kırıklığı normal çeyrek finali görürsek aynı heyecanı yaşamaya başlarız.

Feneri tutabilirsin
Sen hangi takımlı olduğunun farkında değilsin belli ki
Kuruluş amacını hiçe sayıyor herif

Neyse sokaklarda gsliyim diye gezersin
ligi bu sene alamazsak kuruluş amacı için 1 sene kayıp olacak yazın 2 ya da 3 eleme oynayacaz geçelim bu işleri

şlden elenmişsin ne yapacan al yi yerimiz şl olmalı

Gruplar aciklandiginda rakibimiz Kopenhag demistik. Belki bi firsat ManU'nun aciLiginden istifade edip ikinci olabiliriz diye de heveslenmistik. Rakibimize gecildik ama hevesimizi aldik. Sezonun ikinci yarisi belki bir sekilde daha ciddi oluruz. Lakayit bi sekilde abuk subuk goller kacirmadan.

Rakipler arasında ters gelecek çok takım var ama 2 ayaklı maçlarda gerekeni yaparız takıma güvenelim ilerme şansımız yüksek

Twitter'da ne guzel UCL sayfasinin paylasimlarini begeniyordum. İşin kötüsü feneri filan gosterdigi icin AL hesabini bloklamistim. Ilk turu gecersek bloklarini iptal ederim.

Leverkusen
Liverpool
Bu ikisi zaten cok iyi. Marsilya, West Ham filan iyiler ve maclari da iyi geciyor. Roma da istekli olacaktir.
UCL'den Newcastle filan gelecek. En fazla 1 tur gecebiliriz gibi. Bu kadar kolay gol yiyen takim ceyrek filan yapamaz.

Geri
Üst Alt