Galatasaray, Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde Devam Edecek

Roma maçlarında şut bile olmuyor, Kızılyıldız da öyle oynuyor, Sociedad bile öyle oynuyor; gruptan çıktılar; 2 maçları 0-0 bitmiş 7 atıp 2 yemişler. Hatta Kopenhag'ınki otobüs çekmekse Sociedad'ınki filo çekmek. Dünkü Inter maçlarında toplam 4 isabetli şut olmuş maçta.

Ayrıca otobüsü falan da çekmediler. Yetenekleri doğrultusunda hücum edip, savunmada fizik kondisyonları ile çok iyi alan kapattılar. Manu'ya 4 attılar; Bayern'e gol buldular vs vs.
Yani grup aşamasındaki maçların çoğunu izlemesem vardır bir bildiği herhalde derdim ancak üzgünüm. Kopenhag, edindiği anlayışla bir futbol katilidir benim gözümde.

Sociedad ile kopenag karşılaştırılamaz derecede defansif anlayışları var. 10 kişi kapanmıyorlar en azından.

Ben ligde bu lafa çok karşıydım 11 kişi istese de kapanamıyordu rakipler kapanan takıma karşı 20 kere şut çekemezsin sonuçta. Dün akşam gerçek manada maç boyunca 11 kişinin nasıl kapandığını gördük tecrübe edindik. Herifler baya ölümüne kapandılar.

Sen hala yorum yapıyorsun ha!
hello..

1702476627142.webp

Beni heyecanlandırmayan turnuva. Bizim yerimize o devlerin arasında kura çekimine Kopenhag katılacak ya içim yanıyor.
Kopenhag maçında aynı 2008'deki Leverkusen deplasman maçı hislerine sahibim, orada en azından Barusso gol atmıştı burada şut bile atamadık.

Avrupa’da kalabilmek de önemliydi en azından onu kazandık.

Teselli ikramiyesi dediğimizin büyük ikramiye ya da amorti olması elimizde.

Öncelikle;

1. Takımdaşlık daha yukarı çıkmalı ve ekip saha içinde de dışında da daha kaynaşık olmalı.

2. Orta saha ve sol beke düzenin oynayabilecek ve standart performans verebilecek isimler alınmalı.

3. Takımın bana göre kaynaşmasında X faktör olan Berkan geri dönmeli.

Bu üçü olursa ve kura şansı artık biraz olsun yanımızda olursa UEFA da ilerlemek kolaylaşır.

Bunlar olmadan Molde/Karabağ’dan çıkan bile eleyebilir.

Zaha
Ziyech
İcardi

Form tutmalı, ve bütün olmalı. Kerem yatıp kalkıp top kontrolü ve şut çalışmalı.

Beni heyecanlandırmayan turnuva. Bizim yerimize o devlerin arasında kura çekimine Kopenhag katılacak ya içim yanıyor.
Kopenhag maçında aynı 2008'deki Leverkusen deplasman maçı hislerine sahibim, orada en azından Barusso gol atmıştı burada şut bile atamadık.
Kopenhag kadar takım olabilmeyi başarsaydık tur atlardık.
Adamlar top kaptırıyor geriye koşuyor, bizimkiler top kaptırıyor bakıyorlar.

Defans nasılsa hallede, arkada torreira var zaten kafayla maçta bakan oyuncularla çok başarılı olabileceğimizi zannetmiyorum.
Basit golleri atamıyoruz ama nedense basit golleri yiyoruz. Oturup buna kafa yormak gerekiyor.

Çok zor takımlar var ama örneğin Liverpool bu kupayı ne kadar sallar? Leverkusen şampiyonluk için oynuyor Ligi'nde. Yani bu kupa, Cl gibi değil, bir anda favoriler elenebilir ama bizim kapanan takımlara karşı bir planımız olmaması bizi en fazla bir yere kadar götürür, Okan hoca çok iyi bir pres hocası ama bu kadar. Aslında Okan buruk tam orta seviye Avrupa kulübunde önemli işler yapar. Ama iş savunmalari açmaya gelince olmuyor, dün de bu 13 milyondan etti bizi

Çok zor takımlar var ama örneğin Liverpool bu kupayı ne kadar sallar? Leverkusen şampiyonluk için oynuyor Ligi'nde. Yani bu kupa, Cl gibi değil, bir anda favoriler elenebilir ama bizim kapanan takımlara karşı bir planımız olmaması bizi en fazla bir yere kadar götürür, Okan hoca çok iyi bir pres hocası ama bu kadar. Aslında Okan buruk tam orta seviye Avrupa kulübunde önemli işler yapar. Ama iş savunmalari açmaya gelince olmuyor, dün de bu 13 milyondan etti bizi

ne kadar sut tehdidi adam varsa, sahaya atmaliydi.

oliveria - ziyech

köpekbalıklı şampiyonlar ligi denizine dalıp boğulmaktansa, afrika serengetilerinde aslan olmak daha iyi...

Kura şansıyla finale kadar gidilebilir.Brighton,Liverpool,Leverkusen,Newcastle/Milan eşleşmeleri hariç her eşleşmeye favori çıkarız bence

Geri
Üst Alt