Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha yok bende bala göte copenhagı elesek olarak algılayıp ona göre yorum yaptım.Eklemelerle kapışabilirdin, Bayernle eşleşemiyorsun zaten. %100 karşı tarafın olmazdı bahsettiklerim dışındaki kuralar.
Şu halimizle zaten Kopenhag’ı eleyemedik, onları eleyebilecek düzeyde olsaydık diyorum.
Clden gelenlerle çeyreğe kadar eşleşmiyormuşuz. Son 16da uefa liderleri gelecek atlarsak
Uğurluymuş gibi Koşarak gidecektir.Bizim 2 sezondur kura çekimlerine kim gidiyorsa engel olun. Ebemizi şey etti, kuranın fikstürün herşeyin en kötüsünü çekiyor
Ders almayiz ders veririz bu saatten sonra kral.Ha yok bende bala göte copenhagı elesek olarak algılayıp ona göre yorum yaptım.
Potansiyel olarak buna katılıyorum hepsiyle kafa kafaya geliriz dediğin gibi de takım olmayı başaramadık maalesef.
Benim hayalimdeki kurguda bayerni de yenebilme vardı. Kopenhagın oyun disiplini bizde olsa grup lideri çıkardık buradan.
Ders alınması gereken çok şey var aslında.
Son 24 takım büyük ölçüde netleşti- Freiburg/West Ham
- Marsilya/Brighton
- Betis/Rangers/Sparta Prag
- Sporting
- Toulouse/Gilloise
- Rennes/Villareal
- Slavia Prag/Roma
- Karabağ/Molde
Bu 5 takım hoş olmaz.
Özellikle De Zerbi'nin takımı Brighton ve Betis çok ters gelir.
Son maçlarda umarım;
Freiburg
Marsilya
Rangers
Sporting
Toulouse
Rennes
Slavia Prag
Karabağ
tarzı bir şey çıkar.
Bunun için
Rennes-Villareal (Villareal kazanmalı)
Betis-Rangers (Betis kaybetmemeli)
West Ham-Freiburg (West Ham kaybetmemeli)
Brighton-Marsilya (Marsilya kaybetmemeli)
Roma-Sheriff (Roma kazanmalı / 5 farklı kazanmalı)
Slavia Prag-Servette (Slavia Prag kaybetmeli / berabere bitmeli)
Açıkçası
Villareal, Betis, West Ham'in söz konusu maçlarda bu sonuçları alma şansı yüksek ama Roma ile Marsilya'nın durumu daha zor. Orada en azondan birinde bize şans lazım.
Bu ikisi ile son 32'de eşleşmek istemem.
Mümkünse Liverpool vs gibi bir kura çekip elensinler sonra ki turlarda isterim.
Güçlüler güçlü takımlar ile eşleşmezse kolay değil burası da.
Son 16 turunda benim tahminim
Real Betis
Villareal
West Ham
Liverpool (kesin)
Atalanta (kesin)
Leverkusen (kesin)
Slavia Prag
Brighton
olacak.
Bunların yanında
AS Roma
G. Rangers
Marsilya
Freiburg
Karabağ
S. Lisbon
Toulouse
Rennes
CL'den gelenler
Galatasaray
RC Lens
Braga
Benfica
Feyenoord
PSG/Newcastle/AC Milan
Young Boys
FC Porto / Shakhtar
Açıkçası burada kura şansı önemli her türlü ama önce bugün istediğimiz sonuçlar büyük ölçüde gelmeli.
En zor tur son 32 turu bana göre. Çünkü motivasyon olarak CL son 32 turunda gidip alt kupa da son 32'den başlıyorsun mücadele etmeye.
Bu sene Avrupa Ligi için en güçlü takımlar: (Form durumlarına ve kadro kalitesi beraber değerlendirildiğinde)
1. Liverpool
2. B.Leverkısen
3. AS Roma
4. Villareal
5. R.Betis
6. FC Porto
7. West Ham
8. Galatasaray
9. Atalanta
10. Benfica
11. Brighton
12. Marsilya
13. S. Lisbon
14. Feyenoord
15. RC Lens
16. PSG/Newcastle/AC Milan (Kim gelirse 2. sıraya çıkar listede)
O yüzden
Liverpool-Leverkusen-Roma-16*-West Ham-Villareal-R.Betis'in birbirini kırması şart ki ilerleyelim.
O gruptan Qarabag çıkar iddaası olmayan takımla oynuyor. Molde'yi fbye payidar edelim konferansta
ya ne olacaktı onlar önlem alıp bize gol nasıl atılır çalışsınlarDers almayiz ders veririz bu saatten sonra kral.
Rakipler iyi. Kura şansı olmazsa play offlari gecemeyiz.ya ne olacaktı onlar önlem alıp bize gol nasıl atılır çalışsınlar
Atalanta villareal ve betis odaklandığımızda eleyebileceğimiz takımlar gibi durmakta.Son 24 takım büyük ölçüde netleşti
Liverpool (Son 16)
B.Leverkusen (Son 16)
Atalanta (Son 16)
AS Roma
AC Milan (Son 24)
Villareal
West Ham
Marsilya
Freiburg
Rennes
Brighton
Benfica (Son 24)
RC Lens (Son 24)
Sporting CP (Son 24)
Slavia Prag
Galatasaray (Son 24)
Braga (Son 24)
Shakhtar (Son 24)
Feyenoord (Son 24)
Young Boys (Son 24)
Karabağ
Real Betis/Rangers/Sparta Prag (ikisi)
22 takım belli son iki takım o üçlüden ikisi olacak. 5 takım daha lider olup son 16’ya kalacak. Kalan 16 takım eşleşecek birbiri ile.
Play-off turunu geçersek son 16 da grup liderleri ile oynayacağız.
Liverpool
Slavia Prag/As Roma
West Ham/Freiburg
Marsilya/Brighton
B.Leverkusen
Betis/Rangers/Sparta
Atalanta
Denmez/Villareal
Bunlardan biri gelecek.
O zamanin avrupasinada bakmak lazim simdi hatirlaniyorumda bu sene baya cl de olsa hatta olması gereken takimlarla asagı kalır yanı pek yok al ninGrup aşamasındaki performansa rağmen böyle karamsarsak, 2020'de Club Brugge'dan son dakika gol yemeyip Avrupa Ligi'ne kalmış olsaydık, şu an bu kadar karamsar olanların o anki düşüncesini merak ederdim.
Ligdeki durumuna gore %100 sallarlar. En azindan Klopp sallarVerse ne olacak ki yav. Çok sallayacaklarını zannetmiyorum.
Zaten ya 1ya 2 torbadan girecekler.
1. torbadan girip 2den kol gibi 2 takım çekebilirler. 2. torbadan girip 1. torbadaki kek takımları çekebilirler.
Bu sene
1. TORBA: Manchester City, Sevilla, Barcelona, Napoli, Bayern Münih, Paris Saint-Germain, Benfica, Feyenoord
2. TORBA: Real Madrid, Manchester United, Inter, Dortmund, Atletico Madrid, Leipzig, Porto, Arsenal
manu, sevilla elendi
feyenoord, benfica 3. oldu.
Psg son anda kıçı kurtardı.
İtalyanlar burada korkulması gereken ekip bence.
Keşke gruptan çıksaydık ama, bu bile başarıdır usta. Bence bunun anlatılması lazım. Biz gruplara şampiyon olup direkt gelmedik. 3 tane eleme maçı oynayıp da geldik. Grup sonuncusu değil, 3.'sü olarak Avrupa Liginden devam edeceğiz.Olmamız gereken yerdeyiz pişmemiz gerekiyor tabi bazı oyuncularımız futbol oynamak isterse.
Keşke gruptan çıksaydık ama, bu bile başarıdır usta. Bence bunun anlatılması lazım. Biz gruplara şampiyon olup direkt gelmedik. 3 tane eleme maçı oynayıp da geldik. Grup sonuncusu değil, 3.'sü olarak Avrupa Liginden devam edeceğiz.
Seneye yine aynı bu başarıyı yakalasak dönecek olan parayla kulüp iyice rahatlar. Bizim her sezon CL'ye gitmemiz lazım.
Doğru diyorsun usta. Bunlar bir günde olacak işler değil. Yavaş yavaş olacak işler. PSG milyonlarca Euro akıttı, hiçbir şey yapamadı. Sonuncu bile olsak, her sene Avrupa yapalım.Oranin, eskiden oldugu gibi, yeniden gediklisi olmamiz lazim. Ancak o zaman bir oyun kulturumuz olusur ve de bunun sonunda basarilar gelecektir.