Galatasaray Yöneticileri İtalya'ya Gidiyor

Ya bunlar kafayı yedirtir insana ulan şimdi de okan hoca ortasaha istemiyor diyorlar ulan bu adam değilmiydi rabiotun kapısında yatan. Hermoso koşturur defans istemez sonra rabiot koşturur ortasaha istemez forvet alır kanat istemez hay ben böyle yönetiminde hocanında artık yeter ortasaha istemezse gerçekse bundan sonra okan düşmanıyımdır net.

Nicola Zalewski fark yaratır ve uçurur. Tıpkı Zaniolo gibi büyük bir fırsat transferi olacak. Tam olarak dönmemiz gereken 352 sisteminin Sol tarafına cuk diye oturacak. Zalewski normalde buralara düşecek oyuncu değil ama De Rossi ile uyuşmadı. Gel bakalım Lehistan Aslanı
20240910_151929.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Offf beee! Eqipss

Okan pizzayı çok övmüş demek ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rabiot kalacak bakın görün bize.

Senelik 10'dan girecek ama.

O değilde bu sefer Okan hocayı neden goturmediler ,uçakta yermi yoktu

Rabiot kalacak bakın görün bize.

Senelik 10'dan girecek ama.
Hic sanmıyorum çocuk ciddi aptal hala anasını dinlemese çoktan transfer yapardı orta sıra bir Fransız takımı alır bence deschampta kızmış
Biz 10milyonu veremeyiz eskisi gibi sponsorlarda maaşa destek olmuyor erden gittiği icin

Hic sanmıyorum çocuk ciddi aptal hala anasını dinlemese çoktan transfer yapardı orta sıra bir Fransız takımı alır bence deschampta kızmış
Biz 10milyonu veremeyiz eskisi gibi sponsorlarda maaşa destek olmuyor erden gittiği icin
Rabiot için destek olurlar da vazgeçtim bunlar anasını ikna etse Rabiot'u kaçırırlar bir şekilde.

Rabiot için destek olurlar da vazgeçtim bunlar anasını ikna etse Rabiot'u kaçırırlar bir şekilde.
Katılıyorum ama bizde o boyutta transfer yapacak yönetici yok ,erden olsa temmuz ayında ilk yemeği yemişti annesiyle boğazda ki o kadını ikna ettiğin an hersey biterdi ,aptal çocuk 5 büyük lig diye diye ortada kaldı

Nicola Zalewski fark yaratır ve uçurur. Tıpkı Zaniolo gibi büyük bir fırsat transferi olacak. Tam olarak dönmemiz gereken 352 sisteminin Sol tarafına cuk diye oturacak. Zalewski normalde buralara düşecek oyuncu değil ama De Rossi ile uyuşmadı. Gel bakalım Lehistan Aslanı Ekli dosyayı görüntüle 261480

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine ekmegindesin Yigitim :hat:

Lütfen abuk subuk paralara transfer yapmayın

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim yatiyor mu diyordu birileri?

Okuma yazmamız olmasa demek ki bizi kandiracaksiniz

ooo tatilinide yapacak üstüne yeni sözleşme de alacak. Keyif sigarası da yakar bunun üstüne vasıfsız

Geri
Üst Alt