Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.702
- 1.327
- 1.563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hic sanmıyorum çocuk ciddi aptal hala anasını dinlemese çoktan transfer yapardı orta sıra bir Fransız takımı alır bence deschampta kızmışRabiot kalacak bakın görün bize.
Senelik 10'dan girecek ama.
Rabiot için destek olurlar da vazgeçtim bunlar anasını ikna etse Rabiot'u kaçırırlar bir şekilde.Hic sanmıyorum çocuk ciddi aptal hala anasını dinlemese çoktan transfer yapardı orta sıra bir Fransız takımı alır bence deschampta kızmış
Biz 10milyonu veremeyiz eskisi gibi sponsorlarda maaşa destek olmuyor erden gittiği icin
Katılıyorum ama bizde o boyutta transfer yapacak yönetici yok ,erden olsa temmuz ayında ilk yemeği yemişti annesiyle boğazda ki o kadını ikna ettiğin an hersey biterdi ,aptal çocuk 5 büyük lig diye diye ortada kaldıRabiot için destek olurlar da vazgeçtim bunlar anasını ikna etse Rabiot'u kaçırırlar bir şekilde.
Yine ekmegindesin YigitimNicola Zalewski fark yaratır ve uçurur. Tıpkı Zaniolo gibi büyük bir fırsat transferi olacak. Tam olarak dönmemiz gereken 352 sisteminin Sol tarafına cuk diye oturacak. Zalewski normalde buralara düşecek oyuncu değil ama De Rossi ile uyuşmadı. Gel bakalım Lehistan AslanıEkli dosyayı görüntüle 261480
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 senelik McKennie kontratı yerine 2 senelik Rabiot kontratını tercih ederim. En azından oyuncudan geri dönüş alırsın.Rabiot kalacak bakın görün bize.
Senelik 10'dan girecek ama.