Galatasaray Yönetimi, Fernando Muslera ile 1 Yıl Daha Devam Etmek İstiyor

Yok yok kalsin hatta temizinden bir 5 yillik sözleşme yapalim . Bazılarının duygusalligina kalsa hagi de gelsin 10 numarada oynasin.

İNSAF diyorum eğer gerçekse.

Sene sonu yolları ayırmalıyız kesinlikle.

Daha fazla zorlamanın bi anlamı yok, Muslera efsanedir efsane olarak kalmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanmıyorum refleksler ölü karşı karşıya vasat ve uzun vurma servet cetin ayarında...

Sezon sonu vedalasilmali.

Doğru bir kaleci alternatifi bulanmadıysa 1 yıl daha devam edilebilir. yine de yönetimin doğru profili bulması lazım, muslera'nın veteran hale geldiği bariz belli.

Muslera cok cok ozel bir kaleci ama
Artik sezon sonu veda etmek lazim
Bu sene baya hayal kirikligi oldu
Abdulkerim ile birlikte takimin iki zayif halkasi konumunda bence yeter birakin ulkesine donsun

Efsaneler efsane olarak kalmak için bir yerde dur demeleri gerekiyor. Muslera şu düşüşle 1 yıl daha devam ederse yaptığı şeyler unutulur. Güzel bir şekilde vedalaşmak gerek

fa0dc147-5fba-4184-80b2-b587689f8d7e.webp

Seneye as bir kaleci bulalım da, kendisi daha fazla para kazanmak istiyorsa yedek kaleci olarak uygun bir ücrete uzatsın.

Muslera temsil ettiği şeyle bir kaleciden çok daha fazlası. Yaşı ve performansı itibariyle yedek olabileceğini de kabul ediyorsa sözleşme uzatılsın. Onun dışında emekleriyle baş tacımızdır sözleşme yapılmazsa aslanlar gibi uğurlanmalıdır.

Kale onemli bir mevki Uruguayla avrupada kupa sansin yok ligde bile fayda gormen soru isareti. Bu karari Avrupa hedefi yok olarak yorumlarım.

Eskisi kadar formda olsa neyse bir yil daha kalsin derdim ama son iki yilldir artik düsüse gecti, ayagi da zaten yetersiz artik yollar iyi bir sekilde ayrilmali

son 1 şey istiyoruz senden nando

iki yıllık sözleşme isterim yıllık 10m maaş isterim diye diret

Geri
Üst Alt