Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaleyi günay devralmadan bizimkiler uyanamayacak gibiYeni bir isme cesaret edemiyorlar diye yorumladim.

It would also be important for the club to keep Manuel Neuer for at least another year so as not to risk a problem in goal. It makes absolute sense to extend the contract again. He is motivated and wants to do so. I think it makes sense, even if the statistics and the goalkeeper rankings do not speak in his favor.
But I will say that he is still a big personality and an important factor at FC Bayern. The decisive question in a year’s time will be: who will it be? Will it really be Alexander Nübel or is his potential not enough? With Neuer, Munich are well positioned for another year, but the goalkeeper issue is still relevant.
Bazı şeyleri tadında bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Bu yıl bile performansı tartışılırken, seneye daha büyük tartışmalara sebebiyet verecektir. Bir de Türk futbol tarihinin en çok para kazanan yabancı oyuncularından biriyken hala para muhabbeti yapmasından dolayı extra bir hoşnutsuzluğum var, yakışmıyor.benzer ikilemi bayern munih de yasiyor hali hazirda. . .
onlarda neuer ile 1 sene daha devam edip etmeme adina henuz karar vermis degil . kulubun efsaneleri bir bir aciklama yapiyorlar bu duruma .
en son effenberg 1 sene daha uzatilmali fikrine kiismen sicak bakiyor .
diger yandan kulupte agirligi yuksek olan rummenigge -uzatmayabiliriz dedi .
muslera ve neuer ayni yastalar. 38
-kimine gore ;
yabanci problemi olmasa, uzatip as kadro da tutmak en akla yatan olsa da
(bunca yillik emekleri baglaminda) ,
-kimine gore ; hoca, eger -
uzatsin 1 sene daha as kalecimiz olsun oyle jubile yapalim derse de,
.
gonderilirse de , oyunun dogasi geregi ,bu -keskin gecis- duygusal anlamda bayagi agir hissedilir taraftar nezninde .
her ne sekil olursa olsun , anlayisla karsilarim nacizane .
yasi dolayli performans bazli ,refleks vs olarak elestirilere hak veriyorum.
diger yandan , *sahada *olmasi *takima *ayri bi *moral ve *ozguven ,*guclu *karakter sunuyor -*tecrube bazli . diyenlere de hak veriyorum .
<- gibi gibi
*benzer yorumu en taze ^effenberg neuer icin yapmisti ->
benim kendisi sonrasi *uzun *vade de beklentim ; ayagi iyi bir kaleci .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki , @Hayri Cund
saygi ve selamlar .
benzer ikilemi bayern munih de yasiyor hali hazirda. . .
onlarda neuer ile 1 sene daha devam edip etmeme adina henuz karar vermis degil . kulubun efsaneleri bir bir aciklama yapiyorlar bu duruma .
en son effenberg 1 sene daha uzatilmali fikrine kiismen sicak bakiyor .
diger yandan kulupte agirligi yuksek olan rummenigge -uzatmayabiliriz dedi .
muslera ve neuer ayni yastalar. 38
-kimine gore ;
yabanci problemi olmasa, uzatip as kadro da tutmak en akla yatan olsa da
(bunca yillik emekleri baglaminda) ,
-kimine gore ; hoca, eger -
uzatsin 1 sene daha as kalecimiz olsun oyle jubile yapalim derse de,
.
gonderilirse de , oyunun dogasi geregi ,bu -keskin gecis- duygusal anlamda bayagi agir hissedilir taraftar nezninde .
her ne sekil olursa olsun , anlayisla karsilarim nacizane .
yasi dolayli performans bazli ,refleks vs olarak elestirilere hak veriyorum.
diger yandan , *sahada *olmasi *takima *ayri bi *moral ve *ozguven ,*guclu *karakter sunuyor -*tecrube bazli . diyenlere de hak veriyorum .
<- gibi gibi
*benzer yorumu en taze ^effenberg neuer icin yapmisti ->
benim kendisi sonrasi *uzun *vade de beklentim ; ayagi iyi bir kaleci .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki , @Hayri Cund
saygi ve selamlar .
bok hatırlanmayacakBana göre bunca yıl oynamasına rağmen hakettiğinden fazla paralar aldı ve hiç bir zaman taffarel ve mondyragon kadar hatırlanmayacak.
bok hatırlanmayacak
Bana göre bunca yıl oynamasına rağmen hakettiğinden fazla paralar aldı ve hiç bir zaman taffarel ve mondyragon kadar hatırlanmayacak.Yediği jeneriklik golleri söylemeye zaten gerek yok.Son y.b maçında yaptığı hareketle kendisini yerle bir etti.
Umarım devam edilmez.