Galatasaray Yönetimi, Fernando Muslera ile 1 Yıl Daha Devam Etmek İstiyor

Nando ile ayrılmak gerekiyor kesinlikle. Efsane olarak anılmalı muhtemel kötü bir sezonu haketmiyor

Efsanenizi böyle gömün tebrikler

Futbol bilgini oldunuz :tbr:

benzer ikilemi bayern munih de yasiyor hali hazirda. . .

onlarda neuer ile 1 sene daha devam edip etmeme adina henuz karar vermis degil . kulubun efsaneleri bir bir aciklama yapiyorlar bu duruma .
en son effenberg 1 sene daha uzatilmali fikrine kiismen sicak bakiyor .
diger yandan kulupte agirligi yuksek olan rummenigge -uzatmayabiliriz dedi .

muslera ve neuer ayni yastalar. 38

-kimine gore ;
yabanci problemi olmasa, uzatip as kadro da tutmak en akla yatan olsa da
(bunca yillik emekleri baglaminda) ,

-kimine gore ; hoca, eger -
uzatsin 1 sene daha as kalecimiz olsun oyle jubile yapalim derse de,

.

gonderilirse de , oyunun dogasi geregi ,bu -keskin gecis- duygusal anlamda bayagi agir hissedilir taraftar nezninde .

her ne sekil olursa olsun , anlayisla karsilarim nacizane .

yasi dolayli performans bazli ,refleks vs olarak elestirilere hak veriyorum.
diger yandan , *sahada *olmasi *takima *ayri bi *moral ve *ozguven ,*guclu *karakter sunuyor -*tecrube bazli . diyenlere de hak veriyorum .

<- gibi gibi
*benzer yorumu en taze ^effenberg neuer icin yapmisti ->
It would also be important for the club to keep Manuel Neuer for at least another year so as not to risk a problem in goal. It makes absolute sense to extend the contract again. He is motivated and wants to do so. I think it makes sense, even if the statistics and the goalkeeper rankings do not speak in his favor.

But I will say that he is still a big personality and an important factor at FC Bayern. The decisive question in a year’s time will be: who will it be? Will it really be Alexander Nübel or is his potential not enough? With Neuer, Munich are well positioned for another year, but the goalkeeper issue is still relevant.

benim kendisi sonrasi *uzun *vade de beklentim ; ayagi iyi bir kaleci .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

VID-20170514-WA0001.gif

onlarda neuer ile 1 sene daha devam edip etmeme adina henuz karar vermis degil . kulubun efsaneleri bir bir aciklama yapiyorlar bu duruma .

-kimine gore ;

.

gonderilirse de , oyunun dogasi geregi ,bu -keskin gecis- duygusal anlamda bayagi agir hissedilir taraftar nezninde .

diger yandan , *sahada *olmasi *takima *ayri bi *moral ve *ozguven ,*guclu *karakter sunuyor -*tecrube bazli . diyenlere de hak veriyorum .

<- gibi gibi

saygi ve selamlar .
Bazı şeyleri tadında bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Bu yıl bile performansı tartışılırken, seneye daha büyük tartışmalara sebebiyet verecektir. Bir de Türk futbol tarihinin en çok para kazanan yabancı oyuncularından biriyken hala para muhabbeti yapmasından dolayı extra bir hoşnutsuzluğum var, yakışmıyor.

Yeni kaleci maliyeti tutup tutmayacağının belirsizliği vs gibi durumları düşünürsek bencede suyunu sıkana kadar tutmak mantıklı. Kaleye vereceğimiz 10-15 milyonla 1.sınıf bir bek yada kanat alırız. Gelen kalecinin performansıda Musleradan çok fazla olmayacaktır.

Bana göre bunca yıl oynamasına rağmen hakettiğinden fazla paralar aldı ve hiç bir zaman taffarel ve mondyragon kadar hatırlanmayacak.Yediği jeneriklik golleri söylemeye zaten gerek yok.Son y.b maçında yaptığı hareketle kendisini yerle bir etti.

Umarım devam edilmez.

uruguaylı kardeş avrupa kupası işi olmasa 3 sene daha kal sıkıntı yok da biz avrupa kupası hayali kuruyoruz senle olmaz bu iş net yani. Refleks lazım oyun kurulumu lazım bireysel hata olmaması lazım odak lazım özellikle odak kayboldu sende 4 yıldır bu çok sıkıntı.

-kimine gore ;

.

<- gibi gibi

saygi ve selamlar .

Tarihe 'altın harflerle' geçmiş durumda halihazırda, bokunu çıkarmasak olmaz mı?..

5 yıl önce vedalaşmış ve yerine Nando' nun bize geldiği zamanki profilde birini almış olsaydık, bariz bir yanlış tercih yapılması yahut ekstra şanssızlık haricinde daha iyi kaleci performansı almamız muhtemeldi aslında. Hiçbir zaman 'tamamlanmış bir ürün' olamadı; olsa, hep hayalini kurduğu EPL e giderdi zaten. Kendisinin zannettiğinin aksine o çok güvendiği ayağı hep kötüydü; rakiple 1-1 kalığı pozisyonlarda ve yan toplara çıkışlarında da defolarını bir türlü gideremedi. Yüksek konsantrasyon ve muazzam refleksleriyle 'efsane' işler çıkardı tabii ki. Kendisini çok severim ve minnettarım ama o özelliklerinin de gerilediğini gözlemlemek için futbol alimi olmaya filan gerek yok hani.

Mondragon mu??

Ulan Mondragon kim Muslera yanında?

Gelmiş geçmiş en iyi kalecimiz Taffarel mi Muslera mı tartışırız.

Mondragon 3. 4. sıradaki yerini alır oturur.

Bana göre bunca yıl oynamasına rağmen hakettiğinden fazla paralar aldı ve hiç bir zaman taffarel ve mondyragon kadar hatırlanmayacak.Yediği jeneriklik golleri söylemeye zaten gerek yok.Son y.b maçında yaptığı hareketle kendisini yerle bir etti.

Umarım devam edilmez.

Bu ne sacma yorum ya sirf dikkat cekeyim diye yorum yapmayin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt