Galatasaray Yönetimi, Fernando Muslera ile 1 Yıl Daha Devam Etmek İstiyor

Bu ne sacma yorum ya sirf dikkat cekeyim diye yorum yapmayin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Keyfinize göre yorum mu yazacağız

Dikkat çekmek değil allahın ergenlerinin tepkisini çekeceğimi bildiğim halde yazıyorum

sinek gibiler hemen üşüşüyorlar herkes kendileri gibi düşünmeli yazmalı muslerayı dünyanın en iyi kalecisi sanıyorlar sanırım

Kaldığı her dönem takıma zarar. Diğer 10 kişi kaleye top gelmesin diye bir tarafını yırtıyor sahada, bu sene sakatlıkların çoğalmasındaki en büyük etkenlerden biri de takımın Muslera efendiye top gelmesin diye harcadığı abartılı efordur

Efsanevi kalecimiz Muslera'nın düşmanlarına uygulayacağımız muamele

IMG-20241228-095215.jpg

2025e dair hedefin 1 tane sacmalamadigin post atmak olsun

Kontrol edecegim ara ara seni
Milletin her yazdigina alinti yapip bidi bidi etmekten baska ne yapiyorsun ki gamli baykus misali forumun gamli baykusu musun yazik sana oyleyse

Neyse bir daha benden alinti yapmazsan sevinirim agzi bozuk organizmalarla isim olmaz.Bir gun birisine ana avrat girip forum hayatimi sonlandirmak istemiyorum.Cunku ergenler ve allahin asosyalleri bazen sjnir bozabiliyorlar ama onlarla isim yok.Galatasaray icin burdayim.

Milletin her yazdigina alinti yapip bidi bidi etmekten baska ne yapiyorsun ki gamli baykus misali forumun gamli baykusu musun yazik sana oyleyse

Neyse bir daha benden alinti yapmazsan sevinirim agzi bozuk organizmalarla isim olmaz.Bir gun birisine ana avrat girip forum hayatimi sonlandirmak istemiyorum.Cunku ergenler ve allahin asosyalleri bazen sjnir bozabiliyorlar ama onlarla isim yok.Galatasaray icin burdayim.
Uza

Abinin dediklerini aklinda tut

82e3cf49e9931d339af7b43759f6da92.jpg

Mondragon - Muslera arası kalecilerimiz.

Yerine aynı kalitede bir kaleci gelmeyecekse devam etmelidir, maceraya gerek yok. En kötü hali yukarıdakileri donunda sallar. Muslera’ya şuan düşman muamelesi yapanlar muhtemelen yukarıdaki dönemleri aklı baliğ izlememiştir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazı şeyleri tadında bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Bu yıl bile performansı tartışılırken, seneye daha büyük tartışmalara sebebiyet verecektir. Bir de Türk futbol tarihinin en çok para kazanan yabancı oyuncularından biriyken hala para muhabbeti yapmasından dolayı extra bir hoşnutsuzluğum var, yakışmıyor.

uzun vade baglaminda gecen iki kaleci yazmistim ikisi de japon milli havuz dan . hatta bunlardan biriyle karsilasmistik sezon basi kampta ; parma kalecisi . digeri de hali hazir da belcika liginde yer aliyor . ozellikle neuer den bugune ,possession oyunda kritik onemde bu gibi yeni jenerasyon *ayagi *iyi *kalecilerin .
diger yandan bu *nuansin yapi tasi bayrak tasiyan ismi kolombiyali *higuita dir.

kisa vade baglaminda ; brezilya menseli bir kaleci var.
yas 31 - tokyo verdy takiminda oynuyor.
* j lig ozelinde en begendigim kalecidir . refleksleri, karsi karsiya birebirleri, yan toplardan gelen kafa ve sutlari onlemesi , oyun kurmasi, kurarken bizim sara nin looplari arasinda olan *yari loop pasi genelde tercih etmesi ve nokta atisi yapmasiyla dikkatimi cogu mac cekiyordu . elleri disinda ayaklari da dinamikti.
.matheus vidotto .

@Aras Şimşek , @Ozan Puki

saygi ve selamlar .

Muslera efsanemizdir çok seviyoruz ancak yıllar çok çabuk geçiyor. Keşke 20 sene daha kalemizi korusa ama mümkün değil maalesef :( Artık yolun sonu görülüyor. Kendisi içinde bizim içinde hayırlısı ayrılık. Burda kalıp gelecek kaleciyi çalıştırsa tafarel gibi iyi olurdu ama sanırım bu belki yıllar sonra olabilecek birşey. Çok üzülerek veda edicez kendisine. Bukadar başarı kazanabilcek, gol yememek için canını ortaya koyup sakatlanmayı göze alacak, taraflı tarafsız herkesin hayranlığını kazanabilecek bir kaleci bir daha zor gelir bu ülke topraklarına.
"Son anda Muslera" asla unutulmayacak bir replik olarak kalacak Galatasaray da :(

Geri
Üst Alt