Galatasaray Yönetimi, Pepe Kararına İtiraz Etmezse İstifa Etsin

2011 kupasını alamadılar ama onun karşılığı kaç şampiyonluğu verdi haddi hesabı yok.
bu dediğin farazi bir konudur ben açıkçası kupaya bedel birkaç şampiyonluğu feda ettiğini de düşünmüyorum . fener zaten winner bir kulüp değil. ama adam alenen şike yaptığı kanıtlanmasına rağmen kupasını alamadılar.

Bize bugün bunu diyebilecek başkan lazım
DF8hvm8XkAAO_tt.jpg

bu dediğin farazi bir konudur ben açıkçası kupaya bedel birkaç şampiyonluğu feda ettiğini de düşünmüyorum . fener zaten winner bir kulüp değil. ama adam alenen şike yaptığı kanıtlanmasına rağmen kupasını alamadılar.

Winnerlık ayrı.Bu sene de olamazlarsa son 7 sezonda 1 şampiyonlukları olacak.2011'de bu kadar inat etmese bu sayı aynı kalır mıydı sence?

Winnerlık ayrı.Bu sene de olamazlarsa son 7 sezonda 1 şampiyonlukları olacak.2011'de bu kadar inat etmese bu sayı aynı kalır mıydı sence?
Bjkye koyacagimiz hususunda mutabık kalalım

ileri sürdüğün şeyin kesinliği yok gerçek de olabilir komplo teorisi de. ama gerçek olan bir şey var ki adamlar şike yaptılar yaptıkları da yanlarına kar kaldı . biz böyle bir şey yapsak sence ptt ligine direk paket yapmazlar mı ? daha da belimizi doğrultamaz tepe taklak giderdik. ülkemizde silik yönetici istenmiyor ense köküne şamarı vurur ekmeği elinden alırlar.

aziz yıldırım mesela başkanımız olsaydı feghouli'ye 3 maç veremeyecekleri gibi pepe de mümkün değil bu maçta oynayamazdı .
yönetimden bu konuda ciddi bir tepki geleceğini de sanmıyorum maçı da berabere bağlamaları yüksek olasılık .

ileri sürdüğün şeyin kesinliği yok gerçek de olabilir komplo teorisi de. ama gerçek olan bir şey var ki adamlar şike yaptılar yaptıkları da yanlarına kar kaldı . biz böyle bir şey yapsak sence ptt ligine direk paket yapmazlar mı ? daha da belimizi doğrultamaz tepe taklak giderdik. ülkemizde silik yönetici istenmiyor ense köküne şamarı vurur ekmeği elinden alırlar.

aziz yıldırım mesela başkanımız olsaydı feghouli'ye 3 maç veremeyecekleri gibi pepe de mümkün değil bu maçta oynayamazdı .
yönetimden bu konuda ciddi bir tepki geleceğini de sanmıyorum maçı da berabere bağlamaları yüksek olasılık .

Yapamazlar.Bu kadar net.

En fazla 'fark etmez, tam kadro gelsinler' diyenlere kürekle gecirmek istiyorum. Ulan sizin de mi hic adalet duygunuz kalmadi? Konu yenip yenmememiz degilki, adaletsizlik asil konu.

sonuna kadar katılıyorum.
Aziz yıldırımdan nefret ediyorum. Ama adamın fener sevgisi inanılmaz. Birde bizimkilere bak..Çoğu başkanın Galatasarayı tuttuğu bile şüpheli.

Pepe'ye 1 maç vermeleri FB - BJK maçıyla alakalı değil bence. Musleraya hakkettiği penaltı ve kırmızı kartın verilmemesini telafi ediyorlar akıllarınca. Açıkçası ben de bu yüzden çok fazla kızamıyorum. Federasyon hatayı hata ile telafi ediyor. Yazık...
Ne alakası var? Hakemlerin aleyhimize yaptığı hatalar lehimize yapılanlardan çok daha fazla. Kim bilir kaç puan kaybettik hakem hataları ile bu sene. Bir de rakiplerin bir o kadar da hakemlerle aldıkları maçlar var. Her hakem hatası telafi edilecekse eğer bjk maçının sonucuna bakmaksızın bize direkt olarak kupayı versinler o vakit. Özellikle bu sene için hak, adalet ancak bu şekilde yerini bulur.

Pepe'nin 1 maç ceza alması ise bugün açıklanan kararlardan sonra sus payıdır. Ha aslında bjk'ye sus payı vermeye gerek yok çünkü haksızlar. Bir tiyatro yapalım dediler kıçlarında patladı. Lakin siyasi otorite, ne şiş yansın ne kebap mantığı ile TFF'ye emirleri bu şekilde vermiş. Malum seçim var ve seçim öncesi haklı veya haksız kimseyi karşılarına almak istemiyorlar.

Pepe'ye 1 maç vermeleri FB - BJK maçıyla alakalı değil bence. Musleraya hakkettiği penaltı ve kırmızı kartın verilmemesini telafi ediyorlar akıllarınca. Açıkçası ben de bu yüzden çok fazla kızamıyorum. Federasyon hatayı hata ile telafi ediyor. Yazık...

maxresdefault.webp

Geri
Üst Alt