GSC Portal Galatasaray Yönetimi Sneijder için Kararını Verdi!

Niye selçuk için karar vermiyoruz da söz konusu olan hep sneijder oluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son 1 ayda durduk yere bu adam gündeme taşındı bu tip haberlerle. Albayrak daha seçilir seçilmez ortada fol yok yumurta yok iken Sneijder beklentiye sokulmuş, yeni sözleşme ve kaptanlık için gibi laflar etti. Hepsi planlı bence. 7 aylık yönetim üzerinden para edebilecke 3 isim olan Sneijder, Muslera ve Bruma gönderilecek kulübe yaklaşık 30-40 milyon nakit akışı sağlanacak. Yeni gelen yönetim de hem Sneijder'i satan yönetim olmayacak hem de ellerinde 1-2 sene daha kulübü çevirecek nakit olabilecek.

Prandelli' nin bizde kalmasını isteyen ve bu yönde çalışan medya şimdide tam zıttı yönde kendi hedefi doğrultusunda Sniejder' i göndermek için elinden geleni yapıyor. Sağolsun yöneticilerde tüm bunlara çanak tutuyor.

GT-I9300 Tapatalk

Prandelli' nin bizde kalmasını isteyen ve bu yönde çalışan medya şimdide tam zıttı yönde kendi hedefi doğrultusunda Sniejder' i göndermek için elinden geleni yapıyor. Sağolsun yöneticilerde tüm bunlara çanak tutuyor.

GT-I9300 Tapatalk
Mancini geldiginde Medya full Manciniyi manset yaparlardi simdi Prandelli manseti yok Mancini İstifa haberleri dolaniyordu simdi neden Prandelli istifa haberleri dolmuyor.Simdide Sneijder haberleri dolaniyor.Elimizde nerede iyi oyuncularimiz Td miz var Medya yollatmak icin elinden geleni yapiyorlar.Fenerin Diegosunu hic haber etmiyorlar nedense.

Karar verecek bir yonetim yok.

Syn Albayrak degerli futbolcularimiz Burak ve Selcuk'a danismali.

Yalan haber.Sneijderi satmaya bi tarafları yemez.Hürriyet haberine inanacak kadar keriz olmayalım.

Biz burda yönetim secilmeden önce neler dedik? Satilacagi cok cok belliydi. Ciddi sekilde kazikliyorlar bizleri. Sonra cikip 'Sneijder kendi gitmek istedi' diyecekler. Oysa kizip gitmesi icin elinden gelen herseyi yapiyor serefsizler. Örnek, Yolanthe yi davet etmemek, Sneijder'i yedek birakmak vsvs..

Sebep? Mali kriz! Hep ayni hatalar hep ayni seyler. Ulan iki öküze verecegin para ile Sneijder'in gelecegini karsilarsin. Bu nasil mantik? Kötü oyunculari maliyetinden dolayi elde tutmak, iyi oyunculari elden cikartmak. Bu neyin kafasi arkadas? Birde en önemli gelir sportif basaridan kaynaklanir diyorlar utanmadan.

On kez yazdim, yine yaziyorum: Ciddi sekilde sIkIntIlI dönemler bizleri bekliyor. Cünkü cok vizyonsuz bir yönetime sahibiz. Ünal Aysal'in degerini B I L E M E D I K ! Vizyon konusunda en dogru isimdi kendisi.

Yahu bakin ciddi diyorum; Ben Sneijder'in gidisini kabul edemem. Eger gerceklesirse Galatasaray kulübü bir taraftarini kaybetmis olur! Bir daha 1 EUR bile harcamam bu kulüp icin cünkü taraftarlarin istedigi ölmuyor.. Hep sevdiklerimizi bizden aliyorlar. YETER ARTIK!

ultrAslan bir kere olsun bir ise yarayin, cikin Sneijder icin aciklama yapin. Bir kere ne olur ise yarayin..

Son düzenleme:
Mancini geldiginde Medya full Manciniyi manset yaparlardi simdi Prandelli manseti yok Mancini İstifa haberleri dolaniyordu simdi neden Prandelli istifa haberleri dolmuyor.Simdide Sneijder haberleri dolaniyor.Elimizde nerede iyi oyuncularimiz Td miz var Medya yollatmak icin elinden geleni yapiyorlar.Fenerin Diegosunu hic haber etmiyorlar nedense.
Özellikle demirören medyası çalışıyor bu konuda.
Yalan haber.Sneijderi satmaya bi tarafları yemez.Hürriyet haberine inanacak kadar keriz olmayalım.
Habere zaten inanılmazda anlamamız gereken esas konu bilinçsiz taraftar kesimini bu yönde inandırarak taraftarı takıma karşı kışkırmak ve Sniejderi takımdan soğutarak gitmesi yönünde ikna ettirmek. Hergün bu ve benzeri haber çokça çıkıyor. Neden Prandelli ile ilgili gitmesi yönünde haber çıkmıyor bunu iyi anlamak lazım. Moda tabirle algı yönetimi tamda bu olsa gerek.

Eminim şu olayın farkındalığından uzak bir çok bilinçsiz taraftar kesimi var.

GT-I9300 Tapatalk

Sneijder'i göz göre göre satiyorlar. Elbirligiyle yönetim ve medya sonuca cok yaklasti. Taraftar uyuyor. Bi b.k ta yapamaz zaten bu taraftar. Forum da konusmakla olmaz bunlar. uA ya yaziklar olsun!

Salak mısınız lan siz? Kafanız mı güzel olm sizin? Sneijder'i satmak ne demek lan Allahsızlar.

bişeyler yapalım konuşmakla olmuyo floryaya gidelim kafayı yicem gözdağı vermek lazım sneiijderi satanı satarız gibisinden

Gebertirim lan sizi, nefretimi arttirma. Bikacam artik bu kulubden !

Boyle birseyi bi yapin derhal full Real taraftari olmassam namussuzum ..

Sneijder'İn önüne J.Campell'ı koyalım ve arkamıza yaslanıp rahat maclar izleyelim.

Trabzon maçında sadece Wesleyi tribüne çağıralım...Hatta maç boyu Wesleeeeey Wesleeeeey Weeesleeeey diye tempo tutalım

Mahalle takımına dönüyoruz yavaş yavaş.Culio'lar Stancu'lar...

Sonumuzu itina ile hazırlıyoruz. Satın sinoyuda görelim ebemizinkini..

Sneijder transferi hiç yapılmamalıydı bence, sneijderin yanına burak yılmazı koyarak hem wesleyi hem paracıkları bitirdiler.

Geri
Üst Alt