Galatasaray Yönetimi, TT Stadı'nda Basın Toplantısı Düzenledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan soruya bak ya. Emre Akbaba transferi bilmemne transferlerinden daha zor olmuş mu? Nesini merak ediyorsun? Bunu öğrenmenin ne gibi bi faydası var.

AA'ya tansiyon soruyorlar mal herifler

Abdurrahim Albayrak: ''Dün gece telefonla konuşmaktan kulaklarım kızarmıştı. Dün gece benim için bir kabustu. Telefon patlayacak gibi ısındı. İki gecedir uyuyamıyorum. Umarım bu gece uyuyabilirim.''

:D

son soruyu soran kovulmali

31.5.19 a kadar mi 0 a gelmemiz gerek

Abdurrahim Albayrak adamin dibisin. Has cimbomlu, galatasarayi gercekten yasiyor.
Sana laf atan gerzeklere komisyoncular müstehak

Şu adamcağıza denmedik laf kalmadı şivesinden girildi bilmemnesinden çıkıldı. Utanmıyor musunuz yahu? Vallahi şu adamın binde biri emek vermiş çok az insan vardır kulübe. Günahıyla sevabıyla helal olsun Albayrak'a. Varlığının etkisi nedir bilmem ama her bulunduğu sene de şampiyon olduk.

Taraftardan baskı yediler, Ya çokmu sabırsız davranıyoruz acaba 2 gündür bende mustafa cengiz içn hiç iyi şeyler yazmıyorum ama ne bileyim resmen böyle alıştırılmışız taraftar olarak içim içime sığmıyo sinirleniyorum cocuk'da değiliz ama ne bileyim. Fener çatır çatır transferler yaparken bizim hiç oyuncu satamamız filan üzüyodu beni neyseki bugün güzel şeyler duyduk. İnşallah şu dyaye ve bi forvette halledilirse değmeyin keyfime.

Ndiaye sorusu hariç hepsi faildi nerde mal var toplantıya gelmiş

sorulması gereken soruları sormuyolar, tansiyonun nasıl ne zaman iyileşcen falan diyolar

Başkan bu kadar alınganlık yapmamalı.

Güvenlik kamerası göndermesi ile başladı, bulamadığımız sponsor ödedi diye devam etti. Bunlara ne gerek var. Taraftar ile kavga ederek bir yere varılmaz. İşler biraz kötü giderse fena halde ters teper bu söylemler.

Hedefi medya ise buna da gerek yok. Medyanın çalışma mantığı bu. En azından Türkiye için.

Emre'yi Uefa'ya bildirmek için satış şart. Kim/ler satılacak diye sorulmadı mı?

Borc yapilandirmasi manyak yapmislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt