Galatasaray Yönetimine Nasıl Girebilirim?

Yunus Tanır

Sarı Üye
Spor yönetimi okumayı düşüyorum GS'nin amatör şubelerinde falan nasıl görev alabilirim.

Galatasaray Lisesi'nde okuduysan problem yok .

Hayır meslek lisesinde okudum :) spor yönetimi okumayı düşünüyorum iyimi sence bölüm

Bence iyi ama bu devirde spor yönetici olmak çok zor . Torpilli olman lazım , bir yerde lobin olacak . Yoksa Galatasaray gibi bir kulüpte çok zor bence . Kaldı ki yönetim kurulu üyelerinin , amatör branşlardaki sorumluların hemen hemen hepsi Galatasaray Liseli'dir .

inan-kirac.jpg

Yönetimi İnan reis belirler.

Galatasaray lisesi mezunu isen ve zengin oğluysan babana rica etmene bakar aksi durumda düşünme bile:)

Ben de spor antrenörü olmak istiyorum . 1-2 sene içinde lisans almak için uğraşacağım .

Önce üye olmalısın ama zor liseli değilsen.

İnan Kıraç olmak gibisi var . Türkiye'nin sayılı zenginlerindensin , GS kulübünde resmi olmasa da içten içe başkanlık görevini üstleniyorsun . İstediğini getirip istediğini götürüyorsun :)

bence FB yönetimine gir. içlerindeki irlandalı olursun, kulübü karıştırırsın fena mı :D

Asgari ücrete calısırım :) yeterki GSye hzmet vereyim :)

Ünal aysal belirlemiyormu ?

Senin gibi düşenen binlerce genç var. 1000 kişiden biri bu şansı yakalıyor.

Rüyanın peşinde koş , pes etme diye bilirim sana ama bu sayısal lotto oynayan birisine pes etme tuturcaksın ile eş benzer olur az çok.

Inan kıraç kimi uygun görürse o olur başkan.

Yönetim listesinde o başkanın kim uygun görmüyorsa bye bye olur o kişi.

Ama sectiği başkanın listesini öyle belirlemez. Onu başkan yapar tabiki. O sadece başkanın listesini 1-2 düzeltmeler yapar veya yaptı.

Aysal başkanlığında ama galiba full kontrol onda bu konularda

Boşver spor yönetimini falan gerçekçi hayaller kur. Öyle spor yönetimi okumayla olacak iş değil o

tapatalk

Geri
Üst Alt