Galatasaray, Young Boys Maçı İçin Şampiyonlar Ligi Kadrosunu UEFA'ya Bildirdi

Sançez kesin yok iki maçta da kadroya yazmış

Lan git bari yusufu eyübü yaz kadroya en azından oynayabilecek durumdalar

Ya pes artık pess

Zaha madem kadroda ligde niye süre almıyor?

Verilmek istense çoktan gitmezler miydi peki? Ben gitmelerini istediklerini zannetmiyorum.
Bilmiyorum ama kadro genisligi acisindan kalin dendiyse kendilerine yazik ederler, toplam 500 dakika sure vermez Okan zaten.

Puhah gitsin diye izin verdikleri adamı bildirip yusufu bildirmemişler yine.

Eyüp Aydın, Yusuf Demir
şu ikilide az buçuk onur varsa çekip gidiyorum der ve gider.
Eyüp şuan onu diyebilecek konumda mı sence. Hiçbir olayı yok herifin.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum ama kadro genisligi acisindan kalin dendiyse kendilerine yazik ederler, toplam 500 dakika sure vermez Okan zaten.
500 dakika iyimser bir süre geçen sene 67 dakika falan şans bulmuş biri diğeri 42 falan :asd:

Yav adam akıllı bir sportif direktörümüz olup bunların gelişimini planlaması lazım. Onu yapacak adam da cenk.

Laf olsun torba dolsun

Eyup listeye yazilmadi diye elestirmek de ne bileyim

Adam en büyük Cimbom dese itiraz edecek olanlar var

Burada bu konuda suçlu Eyüp mü ?

koca sezon 42 dakika şans verene iğne, çuvaldız falan batırmak gerekmiyor mu?
Abi forma aslanın ağzında Galatasaray burası. Şans bulduğunda duran top dışında hiçbir olumlu hareketi yok herifin iyi değerlendircen 1 dk bile olsa şans bulmaya devam etmek istiyorsan. Eyüp ışık verdi mi sana dostum ben hiçbir şey göremiyorum o çocukta Ümraniyespor da falan oynar o arkadaş ne yazık ki.

Abi forma aslanın ağzında Galatasaray burası. Şans bulduğunda duran top dışında hiçbir olumlu hareketi yok herifin iyi değerlendircen 1 dk bile olsa şans bulmaya devam etmek istiyorsan. Eyüp ışık verdi mi sana dostum ben hiçbir şey göremiyorum o çocukta Ümraniyespor da falan oynar o arkadaş ne yazık ki.

Aslan dediğin ndombele ile olivieraysa öyle aslanları hayvanat bahçesine hediye edelim.
Eyüp gelişimi itibariyle bayernin bile beklentisi olan bir oyuncuydu transferi neredeyse 1 ay sürdü.

Ben ilk geldiğinde de söyledim burada gelişme şansı yok bu çocuğun.
Ne Eyüp, ne Gürpüz, ne Ali Turalp.
Bu oyuncular yetersizse de yeterli hale getirmek için bir plan yapılmalı. Toplamda 42 dakika oynatacağın oyuncular için vereceğin rapor kiraya gitmeli olmalı.
Hırsızın hiç mi suçu yok demişler. Hep gençlerde mi sorun var peki. Bek yokken bek oyuncusunu oynatmıyoruz, orta saha yokken orta sahayı. Forvet sakatken sakat adamı oynattık.
Böyle bir oyun planı olabilir mi allah aşkına.

Bunlar yetersizse gönder abi o zaman ver ücretsiz ver, geri alma maddesi koydurarak ver gitsin oynasınlar. Niye boşa yer işgali ediyorlar.

Zaha kadroda puhahaha rezilsiniz…

Aklıma geçen sezon ligde oynatmadığımız, göndereceğiz diye davul zurna çaldığımız Angelino’yu sadece CL maçlarında oynattığımız aklıma geldi. Hem beğenmedik seni dediğimiz adamdan performans bekledik, hem ligde yerine oynatılan adamlara sizden bir bok olmaz dedik.

Burada da aynı Yusuf’a sövmekten beter şu yapılan, saygısızlıl hatta terbiyesizlik. Simit satın onurunuzla yaşayın gibi. Yazın Yusuf’u bari bir duruşunuz, bir omurganız olsun. Gün geçtikçe gözümden düşüyorsunuz

UEFA kadromuzda 23 kişi bildirdik. Altyapıdan biri yetişen oyuncu kotamızdan olmak üzere iki Türkiye'den yetişen oyuncu kotasından eksik bıraktık.

Öte yandan A takım kadrosundan Eyüp Aydın, Halil Dervişoğlu, Sérgio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz ve Siraçhan Nas ile kadro dışı oyuncular Alexandru Cicâldău, Taylan Antalyalı ve Berk Balaban kadroya eklenmedi. Berk Balaban ile Siraçhan Nas ve Taylan Antalyalı'dan herhangi birini kadrodan oyuncu çıkartmadan kadroya eklenebilir. Diğer oyuncuların takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılsa da A takım ile antrenmanlara çıkan Siraçhan Nas'ın kadroda olmaması ilginç.

UEFA kadromuzda 23 kişi bildirdik. Altyapıdan biri yetişen oyuncu kotamızdan olmak üzere iki Türkiye'den yetişen oyuncu kotasından eksik bıraktık.

Öte yandan A takım kadrosundan Eyüp Aydın, Halil Dervişoğlu, Sérgio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz ve Siraçhan Nas ile kadro dışı oyuncular Alexandru Cicâldău, Taylan Antalyalı ve Berk Balaban kadroya eklenmedi. Berk Balaban ile Siraçhan Nas ve Taylan Antalyalı'dan herhangi birini kadrodan oyuncu çıkartmadan kadroya eklenebilir. Diğer oyuncuların takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılsa da A takım ile antrenmanlara çıkan Siraçhan Nas'ın kadroda olmaması ilginç.
Rts sen niye bukadar vasat sevicisin?

Yanlis anlama millet neleri kimleri istiyor sen her yazdiginin 80% taylan, sirac gibi vasat topcularin neden kadroda olmadigi yönunde, profil resminde ki vasat yaseri de severdin herhalde?

Rts sen niye bukadar vasat sevicisin?

Yanlis anlama millet neleri kimleri istiyor sen her yazdiginin 80% taylan, sirac gibi vasat topcularin neden kadroda olmadigi yönunde, profil resminde ki vasat yaseri de severdin herhalde?
Kardeşim ne alakası var? Maaşını verdiğin adam niye boşta dursun? Kadronda yerin varsa yazacaksın, sonra oynatmazsan oynatmazsın. Ayrıca %80 oranı nereden uydurduğunu açıklarsan sevinirim.

Kardeşim ne alakası var? Maaşını verdiğin adam niye boşta dursun? Kadronda yerin varsa yazacaksın, sonra oynatmazsan oynatmazsın. Ayrıca %80 oranı nereden uydurduğunu açıklarsan sevinirim.
Genelde vasat topculari merak ediyorsun rts, nezaman denk gelsem millet yildiz veya scout transferi merak ederken sen gelip yerli vasatlari merak ediyorsun

Hoca, Zaha’ya seni kadroya yazmam bizi rahatsız etmez demiş. Yusuf ve Eyüp’e sizi kadroya alacağıma yarın gidecek adamı alırım diyerek eşşek muamelesi yapmış. Bu adamın bir de genç kazanacağına, forma adaleti olduğuna falan inananlar var.

Geri
Üst Alt